Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yüklü değil diyo bende de izleyemiyorum böhüü
Mithgor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bana da yuklu deil dedi. bikac kere daha tiklayinca acti..
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Yüklü değil deyince tamam de sonra bir daha tıkla. 1 Nisan şakası yüklü değil demesi (gerçekten yüklüyse tabii).
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 arka arkaya tıklayın açmayınca başka çözüm yok gibi
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 said: Tank+marine e geçti zaten, fakat barakalara techlab ekli olduğu için fazla marine çıkaramadı heralde.Çok geç çıtkı. Blue hellionlar zaten July'ı roach yapmaya zorlamıştı ve mutalar her halükarda gecikecekti. Tank'a hemen geçmemesi çok büyük hata July'a karşı.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 rahat bi 50 kere tıkladım açılmıyo hala
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Desu said: yüklü değil diyo bende de izleyemiyorum böhüü Bende de öyle demişti, ok diyip tekrar hq'ya tıkladım açıldı.
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 _Spartacus_ said: said: Tank+marine e geçti zaten, fakat barakalara techlab ekli olduğu için fazla marine çıkaramadı heralde.Çok geç çıtkı. Blue hellionlar zaten July'ı roach yapmaya zorlamıştı ve mutalar her halükarda gecikecekti. Tank'a hemen geçmemesi çok büyük hata July'a karşı. Helionlarla yaptığı baskıdan sonra Julyın bu kadar erken saldırabileceğini düşünmedi. Rahat rahat 3cü base e geçebileceğini düşündü.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 başka browserdan açmayı deneyin bide aynı problemi yaşayanlar IE den açmışlar
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 internet explorerla denedim oldu. plugin mlugin activex çalıştırayım mı dedi gomtv ismiyle çalıştır dedim. normalde google chrome kullanıyorum onda çalışmıyor.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 izlemiyorum lan benim için gomtv bitmiştir bi daha da gelmem
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 july is so fat he costs 8 supply july is so fat he can't fit in a bunker july is so fat he choked a nydus worm july is so fat it takes 2 phoenix to lift him july is so fat he crushes force fields july is so fat he takes bonus damage from void rays july is so fat he can consume people for 50 energy
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 mini haber gireyim araya --------------------------------------------- patch 1.3.1 var bu arada NA client açınca çıktı StarCraft II: Wings of Liberty – Patch 1.3.1 Bug Fixes Fixed an issue where, in some situations, players would not be notified they received an achievement. Fixed an issue where the Leagues & Ladders showcase boxes were not updated correctly. Fixed an issue where, under certain circumstances, the "Return to Game" button in the main menu would not function properly. Fixed an issue where the new observer UI features would not function correctly on custom maps. ----------------------------------------
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Forum bi suskunlaştı. Julyın arka arkaya yenilmesine mi üzüldünüz yoksa ?
Desu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben de farkettim internetim mi bozuldu diyorum mesajlar kesildi birden
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 haritanıon ortasına nydus atsaya diyecektim attı zaten. nydusu slow pusha karsı böle kullnılması oejk şaane olucak ilerde.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abo july batırdı sonunda isin... neyse baay basmıs arada caktırmadan
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 July expolarına da Nydus atmalıydı savunabilmek için, upgradeleri de yoktu sanırım.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 AHAHAH NOLDU LAN JULY BEBESİ ZAAAAA xd
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 upgleri bilmiyorum ama bütün mineralli baselerini terranın 4'ü icin bırakması sacmaydı
Öne çıkan mesajlar