zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 (st)zgrw(st) : Kafayımı yediniz looo :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 *!casts summon inferno* buyrunuz :)[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 estel sadece estel...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dogmit[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hyrrrr Patide dehset bir inferno forumu yıkıp gecirdi arkadan infernal kahkalarla guldu su sekilde" niahauhauhauhauh" ve sonra inferno onuda oldurdu ve olenler skeleton warriors olup " zhuahuauha" die guldu sonra...bilmiorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 devhochi nightmare devhochi nightmare bar code ?[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Azmodai, 06 Eylül 2004 19:04 tarihinde demiş ki: oha bu adam hala yasiyormus. vay be. osmosistende haber alsak bitecek olay ehueh osmosisten haber alsak osmosis bitecek bak onu söyleyebilirim ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 elm@[f*ck girlish stuff. get rid of girls] aha bu akşam böleydi en son. sabaha kadar bişiler değişirse nicklerim de değişir[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Allahsız Kovboy.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar