Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mouse ta arada sırada(bu aralar sıklaşmaya başladı) ok işaretinin yanında kum saati imleçi çıkıyor.Nedendir anlamadım.Xp kullanıyorum ve ctrl+alt del e bastığımda performanstan CPU Kullanımı bölümü arada sırada yani kum saati imleçi çıktığı sırada 50 lere 60lara inip tekrar 10a düşüyor.Sorun nedir acaba bi fikri olan varmı? Hack olayı falan olabilirmi diyorum?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end. Open your mouth to my bloody rain. At your second birth, we will slay the earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 spywareler veya bir çeşit virüs olabilir. taramadan geçiriver bilgisayarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yapıcamda elimde guzel bi antivirus programı yok. önerebileceğiniz norton gibi deli ram harcamayan guzel ve kullanışlı bi program varmı?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şu "norton deli gibi ram harcıyo" lafından wazgeçin artık. gidip de norton 2004 alırsanız öle olur tabi. paşa paşa norton 2002 kullanın, bütün updatelerini yapın fıstık gibi kullanın[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Dwinz, 06 Eylül 2004 00:39 tarihinde demiş ki: norton gibi deli ram harcamayan guzel ve kullanışlı bi program varmı? ben bir topic'de onun analizini sunmuştum neticede browser'ınızdan bile daha az ram tüketiği ortaya çıkmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 norton 2004 spyware, trojan felan desteği mevcut kullanma sebebimiz o olabilir mi acep? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Eylül 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 norton kullanmıyorum yav.spy sweeper ve spybot kullanıyorum.. onlarda yapmaz herhalt.ama bı scan ettim bi kaç trojan buldu onlar yapıyor olabilir sanırım.temizleme yollarını arıyorum..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar