Rokade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 merhab arkadaşlar paticiği 6 aydır takip ediyordum 2-3 günde bir girip okuyordum ancak artık aranıza katılma vaktinin geldiğini düşündüm. paticikte jargonu hakkında bilgi sahibi oldum :) dolduruşlara/misillemelere gelmem yane boşuna "trollemeyin" :D umarım keyifli saatler geçirebiliriz ayrıca sc2 nickim dedendendeden wepla nickim dedendendeden garena nickim dedendendeden in por ylem 2 nickim dedendendeden kısaca dedendendeden görürseniz benimdir :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 geliyorum, geliyorum, gellllll.. maalesef yine gelemedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pati nickin niye dedendendeden degil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu hafta içerisinde ceyran eden bazı "fake üyelik" durumları yüzünden karambola gitmeyelim dedim fake sanarlar diye :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 terminatör müziği gibi o nick Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aslında o nicki bir gün şu şarkıyı mırıldanırken buldum sen den, ben den, biz den, dedendendeden gibi bişiy sdfjk sonra nick yaptım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dedendendedenderken? dede? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokade Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 :) evet öle bir çağrışımda yapıyor ama dediğim gibi bir şarkı tınısından çıkarmıştım senden benden bizden.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 karadedededendendendeler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.