dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kumathros said: tamam küfürün her varyasyonuna karşısınız da, siyasi içerikli mesajlardaki küfürlü kısaltmalarla fog reyiz'den alıntı yapmak bir değil, burda da olmamalı. noted
kumathros Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mongoose said: şimdi yazıya göre sadece 1-2 aydır patiicktesin burada aslında amaç kişiler konu sahiplerini yada post atanları trolleyerek rage yaptırmaya çalıştırmaktır örnek olarak sen banlanmışsın demin burada bazı kişiler iyi olmuş küfür edilmemeli diyerek seni misillemiş eminim ki birazdan gene rage atıcaksın burada :D işte bu oltaya düşersen en fazla 1-2 gün kalıyorsun sitede bende benimde banlanma sebebim hp ile mahkemelik oluşum ve bu olayı savundugum için hpyi kötülemekten ban yedim gelme böle şeylere klasik paticik.com tanıtıcı mesajı nerde kaldı diye merak ediyordum ben de :D rage'lik bir durum yok, konuşuyoruz yalnızca. ayrıca keşke daha önce banlanmış olmanı da sana karşı kullanabileceğimi düşünüp açıklama yapmak zorunda hissetmeseydin.
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 iyide benim adetten ben 900. posta gelirim banlanırım böle 7-8 account eskittik sdfj
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Madalya olsa ne oluyor arakdaş hiç anlamadım forumlarda bunu. Ne saçma sapan şeyler tartışıyorsunuz yahu. Sanal ortamda karizma mı yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Yoksa madalya başı para mı veriyorlar nedir?
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Rütbe tutkusu hayatin her noktasinda var. Garipsemek garip bence.
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hakkınızı arayın ama googleda arayın ahahah
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SEREN KUFRETMIS SANA ADAM ALTTA MI KALCAN
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 altta kalamam !!! hemen geri gelsin de tekrar banliyim. bu arada forum kurallarına yeni ekleme yapıyorum: seceba olmak yasak. ban on sight.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Horcrux said: Rütbe tutkusu hayatin her noktasinda var. Garipsemek garip bence. Abicim iş olur kariyer olur sana daha iyi hayat sunar falan bunu garipseyen yok zaten. Ama onla bunun alakası yok. Tamamen sanal ortamda karizma yapan ergen mantığı. Ha yaş farketmez 50sinde hala böyle saçma işlerden vazgeçmemiş insanlar var. Yada çıkıp bir liseli şurda madalya için yırtınsa eyw derim yaşına uygun davranıyordur ilerde bırakır falan.
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bir insan foruma üye olduğu 1.5 aylık süre içerisinde 2 bölümden banlenip, bir kaç kez bu adam ne zaman komple uçurulacak diye adı geçiyorsa moderasyon bölümünde; bir de imzasını küfürle süslüyorsa, o arkadaşın yörünge dışında yeri şüphesiz ki hazırdır. azrailiniz konuştu.
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o değil de pascala bari sadece ankara halısaha topiğine girme yetkisi ver de organizasyon yapsın adam. yazık bize
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Abi bu eleman akpli değil miydi, nasıl banlandı.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Lan herifin blog küfür yumağına döndü :D
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.notabilmeyenrockgitaristi.com/2011/03/inceptiona-hakszlk-etmisler.html bu yüzden banlanmış
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 lan sonra neden o yasak, bu yasak.. buna müsamaha gösterilmiyor da bilmem ne. olm anonim olup yaptırım görmediğiniz anda küfür/hakaret manyaklarına dönüyorsunuz be. banlanmışsa banlanmış. adamı orada dürtüklemenin ne manası var ki?
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kendisine yönelik bu tutumu kınıyorum. Ne olursa olsun tepkimizi edep sınırları içinde göstermeliydik.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu ne lan hahah http://www.sekerliyogurt.com/forum/
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Leadman'i severdim, fakat fog reyiz'in laflarını imza yapması hoş olmamış. 1 ayı beklesin geri dönsün diyorum ben. Ben evet diyorum, yarı finalde görüşmek üzere.
Öne çıkan mesajlar