Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dps sorunu


Remus

Öne çıkan mesajlar

Deathknightimla ilginc bir sorunum var. Expertise cap ve hit capim tamam ustune spell hit capimde tamam fakat Boss'a esdeger Target dummy'ye 13k dps yapmama ragmen full buffla raidlerde ayni rotasyonla 15k yi gecemiyorum. Hani rotasyonumu felan sasirmiyorum. parry felanda almiyorum bossdan dikkat ediyorum. Recountta activitemde baya yuksek ama dpsim bunlarin cok gerisinde kaliyor. Bu tip bi durumda olupta cozum bulabilen varmidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/frozeburn/simple

rotasyon is dieaseler sonra varsa her zaman scourge strike sonra death coil sonra hic bir sey yapamazsam festering strike sapmliyorum

Acildikca death coil

trinket procu gelince unholy frenzy ve gargoyle

acildikca Blood tap ve os kalincada horn of winter


Sorun rotasyonda degil raidde 17k civari bi dps yapabilmem gerekirken 2k geride kaliyorum en az pingimde 80-100
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba,
öncelikle %8 hit değeri yakalaman gerekiyor daha sonra, unholy için expertise hiç önemli değil cap değerin altında bile olabilir, rotasyon içinde DnD yi single targetda da kullanabilirsin(exp capin altında olacagın için). Birde unholy dknın primal statı strden sonra hastedir, bütün crit ve expertise ı haste olarak değiştirebilirsin. Daha sonra rotasyon olarak disease SS FS ikisi cdye girince DC kullanacaksın. DC rune renegerate hızını arttırıyor bu sayede SS ve FS daha çabuk açılacaklar ama tabi ki DC proclayınca öncelik onda.

Bu arada petin AI çok salak sürekli olarak senin targetına daldıgından emin olmak için macro kullanabilirsin(misal BoTun ikinci bosslarında bir dragon havaya ucunca salak salak bakınıyor diğer targeta geçmiyor) ve ayrıca pet claw ı her cd açılınca kullanmıyor gerizekalı bir bug onun içinde yine SS in içine macro ile claw ı kullanmasını sağla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...