Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Monitör dizi izledikten sonra mutfaga gittim geldim kapanıp açıldı. Sonra 4-5 defa daha böyle yaptı. Şuan kablolarla da oynuyorum bişey yok. Bazen üst üste internette gidip geliyor. Gerçi modeme bu sefer dikkat etmedim ama bunun elektirik voltaj düşmesiyle alakası var mıdır? Gerçi elektrik düştümü düşmedimi onuda bilmiyorum. Durduk yere kapanıp açıldı 4-5 defa. Arada PC'de tap diye kapanıyor ama o işlemci fanı düzgün dönmüyor bir süre sonra çok ısınıyor diye oluydur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 elektrik sigortasında bişeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bencede çünkü dunden beri hiç olmadı. Prizleri falan değiştirecem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Çok ısındığından, kablodaki bozukluklardan, voltajdaki oynamalardan, lcd power source'un eskimesinden olabilir o tip şeyler. Powersource'dan oluyorsa sorun bir süre sonra hepten gider. Götürür yaptırırsın (değiştiriyorlar o kısmı), 50tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yok alalı daha 1 hafta olmadı. Bu prizde modemde resetleniyordu aynı şekilde üst üste. Prizden yada voltajdan dolayıdır. Isınmada yoktu kontrol etmiştim dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet evet kesin prizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Voltajdan olsa diğer aletlerde de gözüne çarpan farklılıklar olurdu muhtemelen, alet yeniyse priz ya da kabloyla alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar