Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 7v8 oynanan bi maçtı. Maç dengeliydi genel olarak. İki takım da 1v3 pozisyonlara girdi. Kimin hangi mevkiide oynadığı belli değildi. 1 farkla mı 2 farkla mı ne 8 kişilik olan takım kazandı. Tırt bir maç oldu diyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1 farkla yendik ama çok kaçırdık özellikle fde sizin takıma girince ahenginizi bozdu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 7 kişilik takımda fde ve wishmaster'ın olduğunu, fakat 8 kişilik takımdan fizboz'un onları vur kır parçala bu maçı kazan yöntemiyle vurup kırıp parçalayıp maçı kazandığını sölemek de lazım. bu arada halısahacı amca düdüğü 10 sn geç çalsa berabere bitiyodu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hakkaten maçı saniyelerle kazandık ölümcül uzun toplar attım ısındım artık, forma giriyorum yavaş yavaş daha fazla koşmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Eksik olan takımdan bi de defans oyuncusu alırsan arkada boşluklar çok kalır ve uzun toplar atmak kolay olur. Hani bok atmak diye demiyorum, paslarınızın kalitesi gayet iyiydi ama sonuçta düzgün defans yoktu :) dediğim gibi mevkiiler karman çorman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 beyler geç kaldığım için özür dilerim herkesten fener maçının trafiğini hesaba katamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar