Sotto Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Gideceğin okul herşeyden önemli öncelikle onu belirteyim...Londra'ya gidersen muhtemelen İngiliz'den başka her türlü insanla takılırsın, İngiliz şöyle böyle boşver...Çok fazla muhabbet olmuyor İngilizlerle, kopuyorum ben bir süre sonra, Akdeniz insanını 10 defa tercih ederim...Geneli pek zeki değil, bence...Bunun dışında Londra güzel elbette ama çok bir kaos yahu, altı üstü metrosu hep bir karmaşa...O yüzden ben etrafını, Londra dışını daha çok seviyorum, dediğim gibi okulun neresi olduğu en önemli...Yani Londra'da Middlesex de var, LSE-UCL-Imperial da var, arada uçurumlar var elbette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mutlu olacağın yer. iş bi şekilde bulursun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kanada öğrenci için çok sıkıcı ingiltereye nazaran. diğer her şeyin yanında bunu da göz önüne alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar