Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 eğitime mi açsam karar veremedim aslında. 1 haftadır kafayı yiyeceğim. ama kişisel gibi de bunalıma girdim gireceğim sdf şimdi master için başvuru yapacağım ingilteredeki üniversitelere. fakat o kadar para verdikten sonra ya düzgün bir iş bulamazsam ya kalamazsam gibi düşünceleri bir sonuca ulaştıramadım bir türlü. kanadaya bakıyorum şimdi.5bin dolar falan ya. ölümüne fark var arada.ingilteredeki üniversiteler ortalama 15bin pound. kalmayı düşünmüyorum ama. gitmek istiyorum. ya muhtemelen topik sonucu benim kararımı değiştirmeyecek ama belki rahatlarım biraz. işe girme ihtimalim %2 falan masterı koydum kafama. ama soru işaretlerim var işte. rahatlatamıyorum kafamı. major depresyonuna ortak olacağım yakında ben de nilep'in sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 paran varsa ver mastera, yoksa calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aynı sorunun tıpkısını yaşıyorum şuanda, büyük ihtimal ingiltere'de kalıcam ama. Bir de Londra dışındaki yerlere de bak, fark var. Bristol olsun, manchester olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 UK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 benim sorunum değer mi ona karar veremiyorum. 70-80 milyar vericem e sonra iş bulamazsam ya da kalamazsam (ben dönmek istemiyorum çünkü) patipete konu açarım artık major depresyondayım köpek alayım mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ha yaz için döncem geri, korkuyorum bir anlık gaz ile askere gidip sonra iş olaylarına girer miyim diye. Ama 80% geri gelicem ya. Ne acelesi var, çalışırız bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 karar veremiyosan büfeden bi vakit gazetesi al. baştan sonra oku ve sonra ingiltere biletini ayırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 onun garantisi yok ama ne 70-80 milyarı mastera pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 egitime her zaman deger para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kendim de ingiltere'ye oy verdim şuan o kadar önyargısız bakıyorum olaya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aslında evet 60-70 çıkıyo lan en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sipeyskeyk said: onun garantisi yok ama ne 70-80 milyarı mastera pardon? e işte okullar 15.000 pound konaklama 6-7 bin pound orda harcamanda en az 6-7bin pound ki daha fazla olur. 30bin pound desen 75milyar ediyo işte. tabi bunun uçağı kitabı her haltı var bikaç bin pound onlara koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 moralimi bozdun şimdi hiç bu açıdan düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Egitime para deger tabii ama o parayi amorti etmek zorunda olabilir ailenin durumuna gore. Ve o parayi amorti etmek de mumkun olmayabilir ya da coook uzun sure alabilir ki zaten arkadasin da derdi o galiba. Bence maddi sikinti varsa kanadaya git. Sonra senin kazandigin parayla senin cocuklarin UK'de okur: profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 versin babam ya işi ne. yaş 23 daha vakit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 niye iş bulamazsın canım ingilterelere o kadar para bayılıp gezmeye gitmicen heralde illa olur bişiler kanada amma ucuzmuş yalnız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kanada Londra'dan sonra ne yaptım lan ben dedirtir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kanada 5bin degil ya, cok ufak sehirleri oyledir belki, ben genel okullar 20k fln diye biliyorum yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kız daha londra'ya gitmemiş ki istanbul'dan sonra ne yaptım ben dedirtmez sanırım hem yüksek hayat standardı için değil adam gibi yurtdışı eğitimi ve dili kanıksamak için gidiyor insanlar. Kanada'daki okullar ciddiyse niye olmasın yani. Bu arada burda bir işe girip hazır hala aile yanındayken (öyle mi gerçi bilmiyorum) işten kazanılan parayı biriktirerek master'ın bir kısmı finanse edilebilir. Ayrıca iibf türevi programların yüksek lisansları zaten 1-2 sene iş tecrübeyle daha işlevsel oluyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya bende acayip bir ingiltere sempatisi vsr. bir de aylardır ordaki okulları/bölümleri araştırıyorum. kanada ise, geçen gün kanada'da master yapmış bir hocamdan referans alırken hocanın aklıma sokmasıyla dahil oldu. hem inanılmaz bir fark var arada. bi de çalışma izinlerine bakıyorum kanada'da 3 seneymiş ama devlet politikasına göre kendi vatandaşlarını alınca vergi ndirimi yapıyorlarmış, ingilterede 2 sene çalışma iznin var ama girebilir misin giremez misin meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben ingilteredeydim yeni döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 2 sene değil 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iskandinav ülkesi derim, başka da demem donemi 50tlye master yapıom hoahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bir de burada seni işe almak isterlerse devlete ekstra bir para veriyorlar diye biliyorum, bundan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bir de niye illa gittiğin yerde kalmak istiyorsun yl sonrasında? döndüğün vakit de güzel bir iş bulabilirsin uk'ye bastım oyumu ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar