dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 iyi fikir aslında. uçak gibi görünür hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hoca bayağı kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hocan çok kötü birşeyler iyi gitsin istiyorsan hemen degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 fena degilsin hacit, calismaya devam, anatomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahahahah kurs çizimlerini niye paylaşıyorsun yahu hadi hayatımda ilk defa 1 ay evvel elime kalem aldım bakın bugün mona lisa çizdim tarzı bişi olsa tamam da.. adam kurs çizimlerini paylaşmış ben de ilkokul resim iş teknik derslerinden kalan çalışmalarımı paylaşıcam zira o aralar yapmıştık benzer çalışmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 A Work In Progress tadında topicler çok egitici olur, saçma çemkirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bozmayin la cocugun hevesini, heves etmis paylasmis iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 DoruK said: ahahahah kurs çizimlerini niye paylaşıyorsun yahu hadi hayatımda ilk defa 1 ay evvel elime kalem aldım bakın bugün mona lisa çizdim tarzı bişi olsa tamam da.. adam kurs çizimlerini paylaşmış ben de ilkokul resim iş teknik derslerinden kalan çalışmalarımı paylaşıcam zira o aralar yapmıştık benzer çalışmaları.Ne paylaşacaktık başka? Kurs dışında çizim yapmıyorum ben. --- Berkan reyizin bugün çizdiği ve çizer çizmez duvarlara asılan çizimi koymak isterim: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190261_151217091605244_100001508612422_326267_1213105_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Reis, baya kötü. Teknik olarak tam bir facia. İşler bu şekilde bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bunu sen cizmedin umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yalnzı teknik olarak cok kötü diyebiliyosak neresi neden kötü yazmk gibi bir sorumuluğumuzda var. beğenmedimle, teknik olarak köt,ü arasındaki farkı acıklamama gerek yok dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 baltalı adam baltayı sapın ucundan mı tutuyomus sol eliyle, kursa gidince sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Kendi resmi değil diye yazmadım ya. Geometri elementi veya derinlik yok hiçbir çizimde zaten. tonlamalar çok yarım yamalar, bunlar hocanın senin yanına oturup düzeltmesi ve düzeltmeden kalkamaması gereken şeyler. Ve anatomy için çok erken, ben hala küp silindir şişe teneke çiziyorum 2 ay olacak. bi sırası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 O çizim özel yetenek sınavlarına girecek bir için yetersiz mi diyorsunuz yani? Ben çizmedim, Berkan diye biri çizdi. Kurstaki en ileri düzey çizer olarak görünen şahıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman arkadaş ressam sergilere resim gönderiyor arada amatör olarak icra ediyor ama çocugun yeteneği vardı kursa fln gitmeden çiziyorda bir şey sorucam senin yeteneğin var mıydı ? yane kursa gitmeden önce çizebiliyor muydun yoksa yetenek vardıda teknik mi bilmiyordun ? bilgilendirirsen sevinirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kendi resmim diey yazmadım ne demekzaten eleştiri başkasını işine yağılır yazıcaksınız. Eleştiri istemiyorsa belirtir zaten ilk mesajında veya devamında rahatsız oldğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mongoose said: Leadman arkadaş ressam sergilere resim gönderiyor arada amatör olarak icra ediyor ama çocugun yeteneği vardı kursa fln gitmeden çiziyorda bir şey sorucam senin yeteneğin var mıydı ? yane kursa gitmeden önce çizebiliyor muydun yoksa yetenek vardıda teknik mi bilmiyordun ? bilgilendirirsen seviniremHiçbir şey yoktu bende. Ne çiziyordum, ne ilgim vardı, ne de teknikle alakam vardı. Ev arkadaşım kursa gitcem dedi, 85 liraymış dedi, ben de geleyim dedim ve başladım. :D Bir çıkış yolu olaraktan, GSF falan gireriz umuduyla. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 leadmanin degil cizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: O çizim özel yetenek sınavlarına girecek bir için yetersiz mi diyorsunuz yani? Ben çizmedim, Berkan diye biri çizdi. Kurstaki en ileri düzey çizer olarak görünen şahıs. Evet yetersiz. Henüz oturması gereken kriterlerin hiçbiri yok. Ve işlerin bitmiş hali değil o. Hoca düzeltmemiş yani bırakmış öyle kendi hlaine keşfetsin diye. O yalan, o zaman adam evinde oturup çizsin. Sen kaç o kurstan, benim kursumda 2 hafta önce baslayan insanlar çok daha iyi işler çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bodrum'a aydın'a girecem ben derse gayet yeterli bence. elin boş çıkmazsın . 9 eylül mimar sinan için işin zor. çok iyi çiziyor dediğin arkadaşın senden 3-4 ay önce gelmişse ve sen 2 aydır kursta isen demek oluyor ki 6 aydır eğitim görüyor. Ve hala yetersiz. ben hayatım boyunca toplamda 2 ay kursa gittim. sanırım bu iş istek meselesi. bir de egoyu sabit bi noktada tutmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 xunn said: Leadman said: O çizim özel yetenek sınavlarına girecek bir için yetersiz mi diyorsunuz yani? Ben çizmedim, Berkan diye biri çizdi. Kurstaki en ileri düzey çizer olarak görünen şahıs. Evet yetersiz. Henüz oturması gereken kriterlerin hiçbiri yok. Ve işlerin bitmiş hali değil o. Hoca düzeltmemiş yani bırakmış öyle kendi hlaine keşfetsin diye. O yalan, o zaman adam evinde oturup çizsin. Sen kaç o kurstan, benim kursumda 2 hafta önce baslayan insanlar çok daha iyi işler çıkartıyor.Hmm anladım. Az önce derinlik yok falan dedin. Bizim derinlik algımız seninkinden biraz farklı mı yoksa farklı bir şeylerden mi bahsediyorsun derinlik derken? Derinlik var orada ya. Lyvanna_Dolores said: bodrum'a aydın'a girecem ben derse gayet yeterli bence. elin boş çıkmazsın . 9 eylül mimar sinan için işin zor. çok iyi çiziyor dediğin arkadaşın senden 3-4 ay önce gelmişse ve sen 2 aydır kursta isen demek oluyor ki 6 aydır eğitim görüyor. ben hayatım boyunca toplamda 2 ay kursa gittim. sanırım bu iş istek meselesi. bir de egoyu sabit bi noktada tutmak gerekiyor.Mimar Sinan düşünüyordu mesela o, 6 aydır kursa giden. Ya ben zaten kurtuluş arıyorum. Bir yerlere girsem yeter. O yüzden çok da kasmıyorum, daha 5 ay var havalarında takılıyorum şimdilik. Eğer 2 ay sonra hala bir bokları düzeltemezsem işim zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu son koyduğun arkadaşının çizdiği resim cidden iyi hiçbişey anlamayan ben olarak söylüyorum tabi ama o eleman nasıl bi ruh hali içinde merak ettim alengirik alengirik şeyler abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Derinlik su konuda yetersiz, hangi dal önde, hangi karakter ne kadar uzaklıkta digerinden, figürler yere basmıyor, objelerin yüzeyleri materyellerini yansıtmıyor. Tonlama direk yok. Düz bir şekilde boynamış onlar. Kara kalemle boyanmış tadı veriyor, hocanın ona hemen dur demesi gerekirken asması falan büyük tehlike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kontur çizgilerden kaçınırsanız gölgelendirmeye geçmemiş olsanız dahi o derinlik oluşur. bir de mekan çizgisini asla unutmayın derim. bunu benimle birlikte 14518537 resim hocası da hep demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar