Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 nal_ra nınkini daha çok sevmiştim ben buda şahane ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi ahahah 2. bolum supermıs :D baba yemekte ogluna; -oglum ro2 ye kac terran kaldı dıye soruyo ya hahah aileye gel :)) annede macları ızleyemıyor yuz felcı gecırmıs boxerın maclarını ızlerken falan eskıden ^^ belkide koreliler icin normalde, turkiyeyi dusununce utopik kaçtı bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 congressmanın boxer fanı olması babanın yemekte oğlunun "işi" hakkında konuşması manitanın ve ailesinin endişeden ölmesi. çok daha iyidi bu 2. bölüm. hiç bitmesin istedim izlerken xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ga yeon'la direk evlenesim var. muhteşem bi kız ya. kadın severek yapıyor ev işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yurdum insanında içgüdüsel bi' şey heralde "çekik gözlü kız al ev işi yaptır". hoş tabi, sempati falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Turk kizlari ornek alsin. Baba cok iyi ama "bulasiklari yikiyor, bizim oglanla iyi gecinir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar