Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 boxerın sc2 ye baslayısını anlatan belgesel, cok tatlı cok şirin olmuş. adam aolan sevgim katlandı resmen. en güzel insan boxer. http://www.youtube.com/watch?v=BITD7Evc34I&feature=player_embedded sevgilisi ve komedyenle oynadıkları yerler falan cok komikti, koreli kızın gelip mektubunu okuması cok duygusaldı. ve ne kadar zor bi iş progamer olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 of gözlerim doldu lan bazı yerlerde haha çok dokunaklı yapmışlar kız arkadaşı da ne kadar fedakar lan kız actressmiş bi de uğraşio edio ev bakio vs. vay ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 2. si ne zaman çıkıomuş , baya ii yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cıktıda ceviri yavas. magical girl puru puru ceviriceklerine sunu cevirsselerya korece örenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamın ayakkabısının bacığını bile hatun bağladı be peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o yüzden herkez nerd nerd gelirken boxer jilet gibi geliyodu maclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 boxer'ın evden çıkmadan hazırlanırken gidip kızın hazırladıı kıyafetlerin üstüne falan basması. kız da "basma basma!" die koşması... hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cok şirinler abi zaten, boxerda olsan sevgilinle ilişkin böle oluyo demekki. normali buymuş arkadaşlar artık panik yapmıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 45dk bunu izleyen insan değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi daha komik olak kizin 15 sayfa bana borc kagidi war demesi buasik yikicam camasir yikicam alisverise gidicem diye yazip yzip vrrmis bu kari buna 3 sene bakiyo ya 15 senelik intikam gelcek progamerik bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 her progamerı boxer ile karıştırmayın. boxer resmen fenomen olmuştu bir ara kore'de, popülaritesi ülkenin en ünlü şarkıcıları, aktörleri vs ile yarışıyordu; ama adamın karakteri de önemli tabii böyle konularda. idra gibi bi adam anti-kahraman olarak kendisine fanatik hayranlar bulabiliyor; ama boxer gibi resmen kendi krallığını kurmaya yetecek kadar hayran sayısı bulamaz asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adamın omzu gidikmiş ya. üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bölüm 2 istiyoruz ya, takip eden varsa sub çıkınca haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 harvard'lı koreli kıza üzüldüm, boxer kim lan mektup aflan yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Boxer kim dedi ??!? Linç ! Silphatos said: harvard'lı koreli kıza üzüldüm, boxer kim lan mektup aflan yazmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 2. bölüm: http://www.mediafire.com/?aeazzx2vsfc83sa TL Sub team yapmadığı için biraz daha az profesyonel ve videonun son birkaç dakikası yok ama yine de izlemesi keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 sunthewhich said: Boxer kim dedi ??!? Linç ! Silphatos said: harvard'lı koreli kıza üzüldüm, boxer kim lan mektup aflan yazmış :( kendi de diyor abi zaten videoda, ben kimim harvırtlı kim ulan deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 aynı benle ipek. boxer mıyım yoksa ben fghfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 aynı benle ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bunu izledikten sonra evimdeki kullanılmayan odayı practice partner odası yapıyorum benle çalışmak isteyen gelsin dfgsdfgsdfg ama kıza helal olsun ya ne yardımcı oluyo adama. oha Gundam geliyo lan boxerlara. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 babası çok iyi ama. başta diyor ya istemedim ama ev işlerinde baya iyi, oğlana iyi bakıyor, artık seviyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bir posterini bulsam asacağım odama. O kadar seviyorum bu herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AitNVdf1me0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 alt yazılar için cc yi açmayı unutmayın ilki kadar güzel bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar