Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BW'de ise önemli; çünkü BW yetenekleri SC2'ye birebir aktarılıyor,

o zaman Ganzi,RevivaL,TesteR,PuMa,SangHo gibi oyuncular neden Code A da ilk turda eleniyor?

Ganzi BWde jaedong'u aşagı çekebilen bir oyuncuydu,sc2de ro32yi geçemiyor?
Mesaj tarihi:
Saydığın oyuncuların hiçbiri BW'de istikrarlı bir performans göstermiyordu. Buna rağmen Sangho Code S'te ro16'ya çıktı (iki tane WC3'cü yenerek), Tester Code S'teydi her zaman ve ro8'e çıktı 2 kere. Hangi GSL'i izliyorsun merak ettim.
Mesaj tarihi:
istikrarlı başarı gösterememelerine rağmen MCden daha iyi oyunculardı,ro8 i başarı olarak saymanada hayran kaldım :)

Bana şunu söyle Foreigner turnuvalarını Warcraft3 oyuncuları dominate ediyormu etmiyormu?
Mesaj tarihi:
len yeter 2 ladder attım geldim hala aynı muhabbet :D
siz 1000-2000 bwciyi korede yürütmüşsünüz bişi değil biz 5-10 bin w3çüyle karşınıza çıkarız :D bırakın zamana şunu er geç belli bi taraf(sizin orası) kabul edecek karşı tarafın(w3çülerin) ezici üstünlüğünü :P
Mesaj tarihi:
l0llisback said:

thorzain,kas,hasuObs,naniwa,cruncher,Boxer

Boxer hariç tüm oyuncular Warcraft3cü napıcaz ya

ordaki bütün adamları toplasan bi imparator etmeyeceği için argümanın geçersiz.
Mesaj tarihi:
ben w3cü mü bwcumu bilmem ama en sevdiğim oyuncular thorzain,sjow,kiwikaki,naniwa,fnaticsen,foxmoon,alicia,naama,
mvp,trickster,squirtle,minigun,ace,losira

bunların maçlarını izlerken sıkılmıyorum hiç. çoğu da wc3cü
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

...irtle,minigun,ac....

bunların maçlarını izlerken sıkılmıyorum hiç. çoğu da wc3cü

minigun hiçbir şeyci :)

0 (yazı ile: sıfır) rts geçmişi ile şu an:
World: #89
Region: #28
Grandmaster oyuncusu.

Bizim eski wc'ci bw'ci pro. arkadaşlara duyurulur.
Mesaj tarihi:
Desu said:

nani nası tuttu cheese i anlatbilicek var mı şimdi açabildim.
Scoutladı, 2. gateway'i koydu, daha fazla probe'u vardı zaten, daha da iyi mikroladı, Stalker'a tech edip kazanmış oldu.

Bu maçta da 2 gateway'le kapıyı kapatıp Collosus'a tech etmeyi denedi yine Naniwa, Cruncher MLG replaylerini izlemiş olmalı Naniwa'nın buildına karşı mükemmel bir oyun planı kurmuş.

Edit: Hmm teorim doğruysa spoiler yedim. Teorimi söylemeyeceğim başkalarının da oyun keyfini kaçırmamak için. Eğer doğruysa bu seri bittikten sonra söylerim :D
  • Yeni Oluştur...