l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 BW'de ise önemli; çünkü BW yetenekleri SC2'ye birebir aktarılıyor, o zaman Ganzi,RevivaL,TesteR,PuMa,SangHo gibi oyuncular neden Code A da ilk turda eleniyor? Ganzi BWde jaedong'u aşagı çekebilen bir oyuncuydu,sc2de ro32yi geçemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Saydığın oyuncuların hiçbiri BW'de istikrarlı bir performans göstermiyordu. Buna rağmen Sangho Code S'te ro16'ya çıktı (iki tane WC3'cü yenerek), Tester Code S'teydi her zaman ve ro8'e çıktı 2 kere. Hangi GSL'i izliyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 istikrarlı başarı gösterememelerine rağmen MCden daha iyi oyunculardı,ro8 i başarı olarak saymanada hayran kaldım :) Bana şunu söyle Foreigner turnuvalarını Warcraft3 oyuncuları dominate ediyormu etmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kismet isi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 len yeter 2 ladder attım geldim hala aynı muhabbet :D siz 1000-2000 bwciyi korede yürütmüşsünüz bişi değil biz 5-10 bin w3çüyle karşınıza çıkarız :D bırakın zamana şunu er geç belli bi taraf(sizin orası) kabul edecek karşı tarafın(w3çülerin) ezici üstünlüğünü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 niye taraf var, hepiniz ayni oyunu oynamiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aquila said: niye taraf var, hepiniz ayni oyunu oynamiyo musunuz? yok mesela sparta terran , ben protoss , darkswarm zerg ... farklı tarafların insanıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bwci wc3 çü yoktur. strateji oyuncusu vardır... imzanız yapabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 l0llisback said: thorzain,kas,hasuObs,naniwa,cruncher,Boxer Boxer hariç tüm oyuncular Warcraft3cü napıcaz ya ordaki bütün adamları toplasan bi imparator etmeyeceği için argümanın geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bence bin bwcu onbin wc3çüyü yok eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben w3cü mü bwcumu bilmem ama en sevdiğim oyuncular thorzain,sjow,kiwikaki,naniwa,fnaticsen,foxmoon,alicia,naama, mvp,trickster,squirtle,minigun,ace,losira bunların maçlarını izlerken sıkılmıyorum hiç. çoğu da wc3cü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ayrıca hasu, boxerı elerse şaşırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hasu gitsin kendi kafasını ellesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Polyushka said: ...irtle,minigun,ac.... bunların maçlarını izlerken sıkılmıyorum hiç. çoğu da wc3cü minigun hiçbir şeyci :) 0 (yazı ile: sıfır) rts geçmişi ile şu an: World: #89 Region: #28 Grandmaster oyuncusu. Bizim eski wc'ci bw'ci pro. arkadaşlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Başlamak üzere: http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV http://www.teamliquid.net/video/streams/TeamLiquidTV2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hasuobs boxerı elerse gider sıkarım topuklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oo reyiz çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 e boxerla baslamıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nani nası tuttu cheese i anlatbilicek var mı şimdi açabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Desu said: nani nası tuttu cheese i anlatbilicek var mı şimdi açabildim.Scoutladı, 2. gateway'i koydu, daha fazla probe'u vardı zaten, daha da iyi mikroladı, Stalker'a tech edip kazanmış oldu. Bu maçta da 2 gateway'le kapıyı kapatıp Collosus'a tech etmeyi denedi yine Naniwa, Cruncher MLG replaylerini izlemiş olmalı Naniwa'nın buildına karşı mükemmel bir oyun planı kurmuş. Edit: Hmm teorim doğruysa spoiler yedim. Teorimi söylemeyeceğim başkalarının da oyun keyfini kaçırmamak için. Eğer doğruysa bu seri bittikten sonra söylerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oha cruncher domine etti resmen naniwayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 naniwa vs T = %92 fdgdfgdfg 23-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şidmi de naniwa cruncherı domine etti DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar