Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL3

doubtful

Öne çıkan mesajlar

Thorzain'i biraz küçümsediğim doğru ama yine de söylediğimin arkasındayım. MC bu turnuvada başarılı olmuş WC3'cülerden daha iyi olduğunu defalarca kanıtlamış bir oyuncu (o oyuncuların kötü olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor bu. Naniwa Kas ve Thorzain harika oyuncular). 2 saniye latency'le oynanınca ne olacağını söylemek zor oluyor. LAN'larda dediğimin doğru olduğunu gördük ama bu mesajı yazdığın gün:
http://sett.fi/?q=node/924
Sosyal ağlarda paylaş

l0llisback said:

thorzain,kas,hasuObs,naniwa,cruncher,Boxer

Boxer hariç tüm oyuncular Warcraft3cü napıcaz ya
Bu turnuvaya özel bir şey bu. Bu konuda önceki mesajımda BW'den gelen oyuncuların domine ettiği tonla turnuva söyledim, yeniden yazmayacağım. BW oyuncuları mı daha başarılı WC3 oyuncuları mı diye bir tartışma olamaz bile. Maddenin doğasına aykırı bu. SC2'nin oyun yapısı BW ile aynı. Aynı yetenekleri istiyor. Onun için BW'den geçen tüm oyuncular bu yeteneklere sahip. Bu yetenekler bir WC3 oyuncusunda da olabilir ama hepsinde olmaz; çünkü WC3'ün istediği yetenekler farklı, o yüzden WC3'e uygun olan bir oyuncu SC2'de başarılı olamayabilir, aynı şey BW oyuncuları için geçerli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

l0llisback said:

thorzain,kas,hasuObs,naniwa,cruncher,Boxer

Boxer hariç tüm oyuncular Warcraft3cü napıcaz ya
Bu turnuvaya özel bir şey bu. Bu konuda önceki mesajımda BW'den gelen oyuncuların domine ettiği tonla turnuva söyledim, yeniden yazmayacağım. BW oyuncuları mı daha başarılı WC3 oyuncuları mı diye bir tartışma olamaz bile.

Tabi lan ondan MC şamarı yiyip oturdu TSL de

ondan 2-3 WC3 cü copenhagen de.

ama dogru lan Thorzain MCde latency problemi olduğu için yenmişti doğru...
Sosyal ağlarda paylaş

Editlediğim kısım gözden kaçmasın diye bir daha yazıyorum:

Maddenin doğasına aykırı bu. SC2'nin oyun yapısı BW ile aynı. Aynı yetenekleri istiyor. Onun için BW'den geçen tüm oyuncular bu yeteneklere sahip. Bu yetenekler bir WC3 oyuncusunda da olabilir ama hepsinde olmaz; çünkü WC3'ün istediği yetenekler farklı, o yüzden WC3'e uygun olan bir oyuncu SC2'de başarılı olamayabilir, aynı şey BW oyuncuları için geçerli değil.

Yani 10 BW oyuncusu geçerse 10'u da başarılı olacakken 10 WC3 oyuncusu geçerse 5'i başarılı olacaktır. Bu başarılı olanlar aynı seviye olabilir ama başarılı oyuncu oranı her zaman BW'ciler lehine olacaktır.

Hiçbir şekilde WC3 oyuncuları kötü demiyorum. Bazı WC3 oyuncuları BW oyuncuları seviyesinde ve bazı BW oyuncularından da iyi oynuyor ama WC3 oyuncuları hiçbir zaman daha başarılı olamayacak. Kas WC3'ten gelip en başarılı olmuş oyuncu belki de ve hala B-takımından birine 4-0 yenilebiliyor.[
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Yani 10 BW oyuncusu geçerse 10'u da başarılı olacakken 10 WC3 oyuncusu geçerse 5'i başarılı olacaktır. Bu başarılı olanlar aynı seviye olabilir ama başarılı oyuncu oranı her zaman BW'ciler lehine olacaktır.

şunun incelemesini gerçekten gün be gün yapalım merak ediyorum cidden
bugünden başlayalım mesela
@kopenhag 1)mc(bw) 2)kas(w3) 3)grubby(w3)
@tsl son 8 , 1 bw, 7 w3 = en iyi ihtimal bw için 1)bw , 2.3.4.5.6.7.8. w3
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Editlediğim kısım gözden kaçmasın diye bir daha yazıyorum:

Maddenin doğasına aykırı bu. SC2'nin oyun yapısı BW ile aynı. Aynı yetenekleri istiyor. Onun için BW'den geçen tüm oyuncular bu yeteneklere sahip. Bu yetenekler bir WC3 oyuncusunda da olabilir ama hepsinde olmaz; çünkü WC3'ün istediği yetenekler farklı, o yüzden WC3'e uygun olan bir oyuncu SC2'de başarılı olamayabilir, aynı şey BW oyuncuları için geçerli değil.

Hiçbir şekilde WC3 oyuncuları kötü demiyorum. Bazı WC3 oyuncuları BW oyuncuları seviyesinde ve bazı BW oyuncularından da iyi oynuyor ama WC3 oyuncuları hiçbir zaman daha başarılı olamayacak. Kas WC3'ten gelip en başarılı olmuş oyuncu belki de ve hala B-takımından birine 4-0 yenilebiliyor.

ThorZaIn&kas wc3 de Grubby,Moon skillinde bir oyuncu değildi, sıralama yapsan muhtemelen B sınıf bir oyuncu olurlardı.
B sınıfı Wc3nün gelip Kore de MBC gibi bir takımda oynayan,yıllarca bw tecrübesi olan bir oyuncuyu 9 aylık sc2 tecrübesiyle tokat manyağı yapmasına ne diyecez? :):):):):)

Kiwikakinin,Naniwanın 9 aylık sc2 tecrübesiyle avrupa&amerika daki herhangi bir oyuncuyu perişan etmesine ne diyecez?SjoWun 9 aylık sc2 tecrübesiyle Avrupa Şampionu olmasına ne diyecez?Grubbynin 3.5 aylık sc2 tecrübesiyle MorroWu 3-0 perişan etmesine ne diyecez?

aynı şey BW oyuncuları için geçerli değil.

Ondanmı Ret copenhagen de grupları bile geçemedi? Ondanmı haypronun Starcraft2 çıktığından beri götü doğrulmadı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ThorZaIn&kas wc3 de Grubby,Moon skillinde bir oyuncu değildi, sıralama yapsan muhtemelen B sınıf bir oyuncu olurlardı.
İşte aslında benim demek istediğim tam da bu. WC3'te Thorzain'in Kas'ın hangi seviyede olduğu önemli değil. BW'de ise önemli; çünkü BW yetenekleri SC2'ye birebir aktarılıyor, WC3 yetenekleri için ise böyle bir durum söz konusu değil. O yüzden Moon, Grubby gibi oyuncular; Thorzain, Kas ve Naniwa seviyesinde değil. Yani Kas'ın B sınıf bir WC3'cü olmasının çok da önemi yok ama BW'den geçen birinin BW'deki seviyesi neredeyse birebir yansıyor SC2'ye de.

Benim demek istediğim şu: WC3'ün tümü SC2'ye geçmişken, geçse SC2'de en başarılı olacak BW oyuncuları SC2'ye geçmedi ve buna rağmen BW oyuncuları turnuvaların ezici çoğunluğunda üstünlük sağlıyor. Bu da WC3 oyuncularının kötü, aptal, yeteneksiz olmasından değil, BW oynayan birinin SC2'de başarılı olma şansının daha fazla olmasından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...