Memphis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 _Spartacus_ said: Ben Goody gibi SCV'lerle tutma durumunda diyorum. Bunkerla hasarsız tutulursa elbette ortada olmuyor oyun, yine gibi bir cheese için fazla risksiz oluyor bunkerla tutulsa da. iste toss imba deildi goody yalnıs acıldı, bu yuzden avantaj elde edemedi cheese counterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 (artislik amaçlı değil zaten diamond adamın bi olayı olmaz) geçen gün stream yaparken başımdan şöyle bi oyun geçti. proxy gatewayi tuttuğum (scv çekmeden memphisin dedigi gibi sakince bunker attığım) http://www.justin.tv/belegurthtv/b/283772880 bu videonun direk 44. dakikasına alırsanız bardan load edip açılıyo. hem tavsiye filan da verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 said: tvz lerde proxy rax atiyorlar ve tutmazsa gene oyun ortada oluyor gene.nasl i takip ediyorsan ne dediğimi anlarsin.Aynı şey değil. Proxy rax; ancak ve ancak Zerg hatchery first oynuyorsa işe yarar. Proxy gate için böyle bir durum söz konusu değil. Proxy rax için proxy gate'deki gibi ekonomi feda etmesine gerek yok Terran'ın. Bunlara rağmen eğer Terran proxy rax yaparsa ve hiç hasar veremezse Zerg'ün çok çok gerisine düşer. said: iste toss imba deildi goody yalnıs acıldı, bu yuzden avantaj elde edemedi cheese counterdanProtoss imba demiyorum, proxy gate gücüyle orantılandığında fazlaca risksiz bir strateji diyorum. Edit: Mondiiiiiiiiiiiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 alman panzeri masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 mondragon'un damarlarında zerg kanı akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 cok takılıyo ya ben izliyemiyorum lq de hq de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Desu said: (artislik amaçlı değil zaten diamond adamın bi olayı olmaz) geçen gün stream yaparken başımdan şöyle bi oyun geçti. proxy gatewayi tuttuğum (scv çekmeden memphisin dedigi gibi sakince bunker attığım) http://www.justin.tv/belegurthtv/b/283772880 bu videonun direk 44. dakikasına alırsanız bardan load edip açılıyo. hem tavsiye filan da verebilirsiniz. dedim acilis tam anlamıyla bu ama cok yanlıs yerelere koymususn barakslar arkada olucak bunkerlar baraksların yerinde olucak, cunku iyi rakip bunkeri görünce direk stalkera cevirir ve sende mara olmak zorunda o dakikada 2 bunkeden sonra direk gaz alıp 3. raxı atman lazım, bunkerların onde olma sebebi marinler girip cıkıcak adama vurucak stalker gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Memphis said: Desu said: (artislik amaçlı değil zaten diamond adamın bi olayı olmaz) geçen gün stream yaparken başımdan şöyle bi oyun geçti. proxy gatewayi tuttuğum (scv çekmeden memphisin dedigi gibi sakince bunker attığım) http://www.justin.tv/belegurthtv/b/283772880 bu videonun direk 44. dakikasına alırsanız bardan load edip açılıyo. hem tavsiye filan da verebilirsiniz. dedim acilis tam anlamıyla bu ama cok yanlıs yerelere koymususn barakslar arkada olucak bunkerlar baraksların yerinde olucak, cunku iyi rakip bunkeri görünce direk stalkera cevirir ve sende mara olmak zorunda o dakikada 2 bunkeden sonra direk gaz alıp 3. raxı atman lazım, bunkerların onde olma sebebi marinler girip cıkıcak adama vurucak stalker gelene kadar proxy gate atıp zealot chronolayan tosslar stalkerı yetiştiriyolar mı yaw o proxy ye ? vay anasını tamam öyle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 idra gerekli gereksiz her yere creep spread ediyor. mondragon sadece ihtiyacı olan yere 6x hızla ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 allahım adam her yerde ya canavar gibi oynuyor. acıdım resmen şu an crunchera edit: ama kazandı dsfdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 niye ggledi abi ya. çevirirdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 çeviremezdi imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://imgur.com/aqUn8.jpg AHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Desu said: Memphis said: Desu said: (artislik amaçlı değil zaten diamond adamın bi olayı olmaz) geçen gün stream yaparken başımdan şöyle bi oyun geçti. proxy gatewayi tuttuğum (scv çekmeden memphisin dedigi gibi sakince bunker attığım) http://www.justin.tv/belegurthtv/b/283772880 bu videonun direk 44. dakikasına alırsanız bardan load edip açılıyo. hem tavsiye filan da verebilirsiniz. dedim acilis tam anlamıyla bu ama cok yanlıs yerelere koymususn barakslar arkada olucak bunkerlar baraksların yerinde olucak, cunku iyi rakip bunkeri görünce direk stalkera cevirir ve sende mara olmak zorunda o dakikada 2 bunkeden sonra direk gaz alıp 3. raxı atman lazım, bunkerların onde olma sebebi marinler girip cıkıcak adama vurucak stalker gelene kadar proxy gate atıp zealot chronolayan tosslar stalkerı yetiştiriyolar mı yaw o proxy ye ? vay anasını tamam öyle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 idra macini seyretmemis mi bu adam. ayni taktigi yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssregitoss Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 adam void ray yapior diğeri roach. :) mondi nin roach zaafi var belli.bir nexus icin koca ordu veriyor.roach cant hit air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 corruptor-muta yerine infestora/baneling carpet a yatırım yapsaydı alırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bu seriyi Cruncher kazanırsa IdrA'ya PvZ hakkında kim hangi yüzle "hacı sen yanlış diyon" diyecek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 kimse bi önceki sayfada linkledigim photoshopu görmedi mi ya HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Desu said: kimse bi önceki sayfada linkledigim photoshopu görmedi mi ya HAHAHAH ben gördüm güldüm çok saol eline saglık sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 _Spartacus_ said: Bu seriyi Cruncher kazanırsa IdrA'ya PvZ hakkında kim hangi yüzle "hacı sen yanlış diyon" diyecek merak ediyorum.valla dan dun abanıyo sağa sola. aok agressionlı oyunlar böle gecer işte, savunan taraf ya kırılır yada bi anda counterlar kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 geçen oyun artistik yaptı roach basarım ben yeaaa diye. al yedi cannonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 protossun allah belasını versin ya ne nub ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 w3 cüler ftw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 meh mal mondragon.cancella git thirdü al neden böle aptallık yapıyosunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar