Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
l0llisback said:

evet spartacusu dinleyin,decision making i boxerınkinden daha iyi...
Boxer haritanın tümünü görüyor mu? Boxer Sen'in ordusunu görüyor mu? Bizim elimizde olan bilgiler Boxer'ın elinde yok. O yüzden onun yaptığı hataları görebiliyoruz. Ben oynuyor olsam tabii ki onun yaptığı hataların 10 katını yaparım ama bu oyunda yaptığı hataları görebiliyoruz çünkü observer pozisyonundayız. O saldırının hata olduğunu diamond ligdekiler bile görebilir. Trollük yapacaksanız da iki dakika düşünüp cümle kurun da mantıklı olsun bari.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

l0llisback said:

evet spartacusu dinleyin,decision making i boxerınkinden daha iyi...
Boxer haritanın tümünü görüyor mu? Boxer Sen'in ordusunu görüyor mu? Bizim elimizde olan bilgiler Boxer'ın elinde yok. O yüzden onun yaptığı hataları görebiliyoruz. Ben oynuyor olsam tabii ki onun yaptığı hataların 10 katını yaparım ama bu oyunda yaptığı hataları görebiliyoruz çünkü observer pozisyonundayız. O saldırının hata olduğunu diamond ligdekiler bile görebilir. Trollük yapacaksanız da iki dakika düşünüp cümle kurun da mantıklı olsun bari.

yok ben ciddi demiştim.
Mesaj tarihi:
şu base'e drop'u başta yapsa sen yetişir yakalardı bi şekil durdururdu. o kadar süre dropsuz oynadı ki sen direk "drop yapmıycak kesin" kafasında rahat oynadı , main'e drop bitirdi oyunu direk. boxer'a bilerek mi dropsuz oynadın uzunca süre bilæ diye sormak lazım
  • Yeni Oluştur...