l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 evet spartacusu dinleyin,decision making i boxerınkinden daha iyi...
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 l0llisback said: evet spartacusu dinleyin,decision making i boxerınkinden daha iyi...Boxer haritanın tümünü görüyor mu? Boxer Sen'in ordusunu görüyor mu? Bizim elimizde olan bilgiler Boxer'ın elinde yok. O yüzden onun yaptığı hataları görebiliyoruz. Ben oynuyor olsam tabii ki onun yaptığı hataların 10 katını yaparım ama bu oyunda yaptığı hataları görebiliyoruz çünkü observer pozisyonundayız. O saldırının hata olduğunu diamond ligdekiler bile görebilir. Trollük yapacaksanız da iki dakika düşünüp cümle kurun da mantıklı olsun bari.
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 _Spartacus_ said: l0llisback said: evet spartacusu dinleyin,decision making i boxerınkinden daha iyi...Boxer haritanın tümünü görüyor mu? Boxer Sen'in ordusunu görüyor mu? Bizim elimizde olan bilgiler Boxer'ın elinde yok. O yüzden onun yaptığı hataları görebiliyoruz. Ben oynuyor olsam tabii ki onun yaptığı hataların 10 katını yaparım ama bu oyunda yaptığı hataları görebiliyoruz çünkü observer pozisyonundayız. O saldırının hata olduğunu diamond ligdekiler bile görebilir. Trollük yapacaksanız da iki dakika düşünüp cümle kurun da mantıklı olsun bari. yok ben ciddi demiştim.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Evet. Ciddi dediğimiz şeylerden sonra üç nokta koyarız çünkü.
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 _Spartacus_ said: Evet. Ciddi dediğimiz şeylerden sonra üç nokta koyarız çünkü. evet bak sende biliyorsun B)
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 offf, abi yumrukların ardı arkası kesilmedi. adam sen'in yarı sağasından cıkmadı
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Boxer tam anlamıyla mükemmel oynadı bu son maçta. Oyuna artık fazla asılmayıp takım kaptanlığına odaklanacağından korkuyordum ama oyununu çok geliştirmiş gerçekten.
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 şu base'e drop'u başta yapsa sen yetişir yakalardı bi şekil durdururdu. o kadar süre dropsuz oynadı ki sen direk "drop yapmıycak kesin" kafasında rahat oynadı , main'e drop bitirdi oyunu direk. boxer'a bilerek mi dropsuz oynadın uzunca süre bilæ diye sormak lazım
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 her combattan sonra kaybettiği orduyu baseinden çıkardı adam. sen ise her şeyi baştan yapmak zorunda kaldı.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu haritada sen'in 4. yü durduramıycak zor burdan sonra cidden boxer inat ede ede sonunda dropu işletti, tam bw kafası cidden. aslanım benım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bu kadar mutayla bling'e yapılcak bişi yok ya. başta tanklar hep siege olmadan yakalandı
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 İşte bu ya! Boxer, Boxer gibi oynuyor. Basit hatalar yapıp vermez bu maçı umarım.
tunca Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 boxer thorsuz olmaz ya 2 tane yapsa yeter
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 güzel güzel cok stimleme lütfen ama yiğidim, enerji kalmadı medivaclerde
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 mutalingbling oynamazdı bukadar sen ya noldu buna matchfixing var....... d:
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 +3/+3 bitmek üzere o noktadan sonra sansı yok sen'nin
Öne çıkan mesajlar