Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaradayım yapacak birseyler mutlaka olmalı ama bulamıyorum

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

ankaranının göbeğinde oturaraktan ben şahsen 8 den önce dışarı çıkmam yani :)
beni görürsün dışarda rahatlıkla 9 dan sonra[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara hürriyette bir fotoğraf yayınlanmış tı aramaya üşeniyorum şimdi.

İstanbul'da akşam 8 de mi ne bir foto çekiliyor bir yolda hareket halinde bir sürü araba. Birde sabah 4de mi ne bir resim çekiliyor. Kalabalık aynı ! Eh bu demek istediğimi anlatmıştır.

Bu arada sokak dediğim yer Yüksel Caddesi :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

[Bu mesaj Selamon tarafından 05 Eylül 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ankarada bazı yerler belli saatlerden sonra toplumumuzun kanayan yarası tinerci gençlerle dolduğu ve ordan geçerken zor anlar yaşama şansınız o saatlerde dahada arttığı için genelde boş olur ama nezih ve kaliteli yerlerde 12ye kadar hareket olur . Eğlence mekanlarında da bulunduğu semte göre 1den 4 e kadar hareket olur. Tabi Ankaranın İstanbuldan daha az hareketli olmasının en büyük nedeni Ankara'nın bir memur şehri olmasıdır. Burada yaşayan insanların çoğunun düzenli hayatı vardır ertesi sabah işe gitmek zorundadır ve gelirleri İstanbuldaki tüccarların gelirlerinden daha düşük olduğu için Ankara'da para harcama üzerine kurulu eğlence sektörü çok gelişmemiştir belli yerler dışında.

Bahçelievler güzeldir Ankara'da nezihlik olarak tavsiye edebileceğim yerlerin başında gelir baya bi kafe,bar,restoran bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 05 Eylül 2004 12:56 tarihinde demiş ki:
istanbula alışan biri diğer tüm şehirleri sıkıcı bulur.

+1

ankaraya gelmişsin,
yapacak şeyi bana değil forumlara soruyorsun ehe bu da güzel,
istanbul ne anlasın yahu, gidip ankaralı kişilere sorcaksın.

2mbit adsl olan bir cafe vardı yüksel caddesiyle meşrutiyet arasında.
orda CS, SC, AOK, UO felan bi sürü oyun var.
UT felan olan cafeler de varda hiç gitmedim
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada yapacak o kadar çok sey var ki
çok güzel altı yıl geçirdim, hiç sıklımadım, burnumda tütüyo

ama nelerden zevk alırsın bilmediim için bi tavsiyede de bulunamayacağım[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
Follow the energizer tav$ani
Sosyal ağlarda paylaş

kucuklugumden beri ankaradayim ve soyle soyliyeyim, istanbulda yasarsaniz etkinlik sizi bulur.Takip etmenize gerek yoktur cunku cok fazla oldugu icin kendinize uygun birseyler bulursunuz. Ama ankarada oyle degildir.Takip ettiginiz seyler olmali siz aramalisiniz. Bahceli ve tunalinin cilki cikmistir bana gore. Sacma sapan yerler diye dusunuyorum sirf piyasa. Mesela dun gece 10 dan sabah 7 ye kadar bestekarda oturduk ictik muhabbet vs.Arkadas olduktan sonra aslinda adam gibi yapilcak sey cok ta, tabi sehrin potansiyelide onemli. Ankara o yuzden cok fazla yeterli kalamiyor. Ayrica zaman gecirmek icin neden bilgisayar oyunu oneriliyor anlamadim? Yapacak daha hayirli isler dururken..
Son soz olarak ankarada eglenirsiniz fakat arkadasini olucak, birseyleri takip ediceksiniz(ulan oda rutin be pff ankaranin ben :)))[signature][hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...