janken150 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Oyun manyağı olacaksınız! EU'nun en kaliteli ve kalabalık RPPVP serverında (hakkaten RP yapılıyor) yeni dinglemiş 85 ret/prot pala Gileonard (Defias Brotherhood-EU). http://eu.battle.net/wow/en/character/defias-brotherhood/gileonard/simple Fazla gold'um veya item'ım yok gördüğünüz gibi, onu da siz kasacaksınız. Bu acc yalnızca Cata'yı yeni baştan öğrenmek isteyenler için. Forumda kasılmış charlarıyla acc'larını satanlar da var, isterseniz onları da alabilirsiniz. Acc'ı Battle.net'ten yaklaşık 2 ay önce aldım, ilk sahibiyim. Cata'yı görmek istemiştim. Ama bu 3.cü WOW maceramda artık WOW'dan cidden sıkıldığımı farkettim ve item kasmaya falan mecalim kalmamış. Bir de yazın yurtdışına gitmeyi planlıyorum, laptop'ımı da satıyorum, elimden geldiğince para kasıyorum şu an :D Şimdi alırsanız 14 Mart'a kadar aktif subscription'ı var account'un. Yanında hediye olarak tüm silahlar ve upgrade'leri açık olan yanlış hatırlamıyorsam 33. level asker sahibi olduğum Battlefield Bad Company 2 içeren Steam account'ımı da vereceğim. Fiyat 85 liradır, daha fazla düşemem. Zaten sıfır WOW+CATA bu fiyattan pahalıya geliyor. Garanti bankasındaki hesabıma EFT veya Havale yapmanız için IBAN vereceğim. msn: [email protected] Not: SATIŞI Sahibinden.com GÜVENLİ E-TİCARET İLE DE YAPABİLİRİZ. Sizin de içiniz rahat olur benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 garanti EFT yaparsanız fiyat 80'e düştü. sahibinden.com GET ile 85 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 75 liraya düştüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 alın arkadaşlar alın yaaa para lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ayrı ayrı satsan daha kolay olabilir belki bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ohaaa fiyat harbi cok iyi + bide bad company 2 ile birlikte. Nasil satilmadi hala ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 almalısınızzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 daha ne kadar düşim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 70 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janken150 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 fiyat 70 lira oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sadece 70 liraya mı ihtiyacın var. vay anasını çok paraymış. kimse almaz abi bu forumda. forumdaki adamların %80 i işsiz. oturup kendim kasarım abi der almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 escape said: sadece 70 liraya mı ihtiyacın var. vay anasını çok paraymış. kimse almaz abi bu forumda. forumdaki adamların %80 i işsiz. oturup kendim kasarım abi der almazlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 escape said: sadece 70 liraya mı ihtiyacın var. vay anasını çok paraymış. kimse almaz abi bu forumda. forumdaki adamların %80 i işsiz. oturup kendim kasarım abi der almazlar. Bomboş account alayım desen 120-130 TL falan eder, sırf son expansion 70 TL zaten, içinde karakter var bir de. WoW oynamayı düşünüp de accountu olmayan yok sanırım esas problem o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cıok doğru bi noktaya parmak bastım kardeşim seni tebrik ediyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar