kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Disappear said: 2-4. oha deli maç oluyo o zaman ashdg
moncici Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 aziz topları satın almış devre arasında
Khelben Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Harbi çok güzel maç oluyor ya, kar falan böyle aksiyonlar da olunca 2. yarı gol olmaz diyordum top kalkmaz falan diye, haksız çıkardılar iyi oldu.
loop Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 4 golündede yabancıların imzası var diyor ya.. Türk mü var fenerde ?
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 helal olsun volkan harbı cok iyi kurtardı
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha, eger bu sene sampiyon olursak %50 alex, %30 volkan'in sayesinde olacak.
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 3. direk.. fenerbahce and the holy spirit. gerci sezon onunda blade spirite donuyo..
Pryda Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 loop said: 4 golündede yabancıların imzası var diyor ya.. Türk mü var fenerde ? 11 in 5 tanesi Türk oyuncu şuanda.. Hadi diyelim olmadı hepsi yabancı.. Eee ? EEEE yani ? hangi yılda kaldın kardeş sen.. 1970 falan mı ? Hala Türk yok yabancı var fener türk takımı degil yaaauuuu muhabbeti mi yapıyosunuz yoksa ben mi yanlış anladım ?
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 uhauha gorende fenerbahcenin diger takımlardan fazla yabancı oyuncusu var fılan sanır.
Disappear Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pryda o mac basindan beri trollemeye calisiyo. birak takilsin arkadas, yemis atmadikca zarari yokmus.
Catzee Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o diilde dakika olmuş 80, lapa lapa kar yağıyor gene de her topa basıyo gençler hala pres yapıo adamlar deli gibi ya
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ya ben şeyi merak ediyorum, haftalardır bir ton Fener maçı izledim ona göre diyorum, Bu Alex'e niye düzenli ve ağır pres yapılmıyor ? Hani bu futbolcunun kendini unutturması vs. tarzında bir olay değil. Boş bırakılıyor adam bildiğin ve dikkat ettiğim kadarıyla Alex'in pas atabileceği, oyunu genişletebileceği alanlara daha çok kayıyor adamlar, Hani dersin Alex sadece pas verme kalibiyeti olan, başka hiçbirşeyi olmayan bir adam, yaparsın bunu kesersin. Lakin adamı boş bırakınca bildiğin "OYNUYOR" yani adam, Mesela 3. golde, bütün Gençlerbirliği oyuncularının gözleri sürekli Alex'te, 2 kişi Niang'i, 2 kişi de soldaki adamı tutuyor ama Alex'e pres bile yapılmıyor. Sonra Alex tabii kelebek dokunuşunu yapar ve ya atar ya da attırır. Guti'ye bakıyorsun, adamın ayağını kırmaya geliyorlar Beşiktaş maçlarında, ne bilim Elano'ya ilk geldiğinde çok pres yapıyorlardı adam çıkıp ağlamıştı futbol çok sert burada falan diye, Alex'e niye girmiyorsunuz arkadaş?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bitse de gitsek diyordu adam resmen gözleriyle asdf
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 girdiginden beri guizaya tezahurat yapıo taraftar :)
Öne çıkan mesajlar