applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Başlıktan da anlasilcagi gibi dc sorunu yasıyorum.. söyle ki; Ping kontrol ettgimde 50-90 arasi stabil oyunda home 80,world 120-130 fln görunuyor.. en ufak problem yokken.. çat diye dc oluyorum.. wow repair fln yaptm ama olmadi.. oyunda 10 saniye durup dc oluyorum.. 15 saniye durup dc oluyorum.. helpppppp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yok yok alakasi yok hack ile.. ben dusunce login olan olmuor oyuna.. real id ile check ettik fln.. evde 2 kisiyiz modemi kullanan.. arkadasin downloadi olmasa da beni dusuruyor olabilr mi acaba diye dusunuyorum.. cunku o cıkti mesela 1.5 saattr dusmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 senin neti somurmus arkadasın bildigin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 arkadaş download yaparken upload limiti koysun eğer torrentsa. wow downloaddan çok uploaddan yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok abi yazdim zaten yukardaki postta da.. arkadasin pc kapali mesela suan ama ben instant dusuyorum.. lag girmesi fln filan gibi bişey yok 80ms ile oynarken DC oluyorum.. kafayi yicem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar