Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alyans haberleri

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Bundan böyle ara ara çevremizdeki alliancelar ile ilgili bilgiler vermeyi düşündüm. İnşallah beğenirsiniz.

Bildiğiniz üzere rebellion alliaceının dağılması ile Rus saldırısı başladı. Rebellion Gpsys Band ismiyle tekrar kuruldu. Kendilerine neden çingeneler dediklerini anlamadım açıkçası. Neyse bu yeni oluşumla beraber eski üyelerin çoğu bir araya geldi fakat bir şeyler eksikti. Başlarına gelen olaylar vesilesiyle de oyuncuların moralleri yerlerde idi. Allince ceosu moral vermek amacıyla bir toplantı yapmaya karar verdi. Adeta savaştan önce moral konuşması yapan bir kral edasıyla üyelerine seslendi ve artık tek gereken bir de bunu sağlayacak zaferdi. Ve sonunda 8-9 tane Super Cap kaybeden ruslar ex rebelliona gerekli morali vermiş oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yazdığım yazının içerisinde gizli bir mesaj var. O mesajı bulup buraya yazan ilk kişi benden oyun içinde taaammmm 100m isk kazanacak. Bu mesajı bilirseniz, daha sonra başka yazılarla başka mesajlar da vereceğim. Nasıl olsa para bok. Bari zeki gençlere bir faydamız olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Aslında yazdığım yazının içerisinde gizli bir mesaj var. O mesajı bulup buraya yazan ilk kişi benden oyun içinde taaammmm 100m isk kazanacak. Bu mesajı bilirseniz, daha sonra başka yazılarla başka mesajlar da vereceğim. Nasıl olsa para bok. Bari zeki gençlere bir faydamız olsun.

Birileri çingenelik mi yapıyor diyorsun (:P)(:P)(:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

kimseye hakaret etmiyorum. oyunda var olan bir alliance, bu alliance ile ilgili intelligence geçiyorsun. Dolayısıyla sana bu alliance a üyemisin diye soruyorum.

sen ise gelip sadece kendileri gibileri alıyorlarmış başvursana diyorsun.

malesef bu hiç zekice değil.

FORUMUN EN UST ADMINLERINE SESLENIYORUM AlIN BU RAHATSIZI BURDAN KIM BOLUM YONETICISI YAPTIYSA
Sosyal ağlarda paylaş

forumun en üst adminlerine nasıl sesleneceğin Sticky olan forum kuralları topicinde yazıyor. bunuda foruma mesaj atarak yapmaman gerektiğide yazıyor. bu şekilde forum içinde topic açarak konuyu gene aynı yere getirmeye devam ederseniz üşenmeden kilitlemeye devam edeceğim.

ha şayet oyun ile ilgili birşey paylaşmak istiyorsanız buyrun paylaşın.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

forumun en üst adminlerine nasıl sesleneceğin Sticky olan forum kuralları topicinde yazıyor. bunuda foruma mesaj atarak yapmaman gerektiğide yazıyor. bu şekilde forum içinde topic açarak konuyu gene aynı yere getirmeye devam ederseniz üşenmeden kilitlemeye devam edeceğim.

ha şayet oyun ile ilgili birşey paylaşmak istiyorsanız buyrun paylaşın.

oyuncak istiyorsan ben sana vereyim kilitli falan sen onu kilitle ve kilidini ac rahatsızmısın sen ?
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

susuz kalmışsındır belki? dehidrasyon insanın yapısını değiştirebilir. git bir su iç iyi gelir.

Soru 1 - Seni kim bölüm yöneticisi yaptı ve kime sordu ?
Soru 2 - Sen kimsin ki insanların özgürlüklerini düşüncelerini kısıtlıyorsun ?
Soru 3 - Sen kimsin ki benim açdığım başlıkları siliyorsun ?
Soru 4 - Sen kimsin ki insanların zekalarını yargılıyorsun ?
Soru 5 - Sen kimsin ki insanlara hakaret ediyor , sonra da elime yetki verdiler buranın komutanı benim nidası ile yazılanları kilitleyip siliyorsun ?

Cevap senin kim olduğunu, oyun içi ukalalıklarını, terbiyesizliklerini ve insanlara bakış açını bildikleri için insanları forumdan yıldırmaya çalışan bir kişisin işte.

edit: hakaret etmiyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

kurallar bir yöneticiden bir diğerine değişmez exedous. her moderatör aynı kuralları uygular. burda ben değil darejedi yada behran olsa gene aynı tepkiyi alacağına eminim.

Yaw adam insanlara en kolay burdan ulaşacağını düşünüp burda yazıyor SANANE

Sen forum polisimisin ??? yada korgennerali ??? sana ne arkadaş isteyen istediğini yazar isteyen okur istemeyen pas geçer
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istediğini yapamaz. Dingonun ahırı değil burası. general filan değilim moderatörüm. kural ihlallerine müdahale ediyorum.

Moderator yaptırımları ile ilgili haksızlıga ugradıgını dusunen, yalnıs hareketlerin yapıldıgını dusunen uyelerimiz bunu paticik.com bolumune konu acarak değil, [email protected] mailine sorun olan topic/msj url si ve uye nicki ile gonderebilirler. Unutmayınki moderatorler dokunulmaz değiller.

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...