Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dave Lombardo

Overlord

Öne çıkan mesajlar

gecenlerde soyle muhabbet gecti sanırsam eskide ben duymamıstım aradım bulamadım.Dave dikey olan duvara bir once bir kagıt koyuyor cift baget kulanıyor bunu herkes yapar sonra tek bagetle yapıp bunu iyiler yapar felan sonra ise bozuk parayla duvarda tutup bunuda tek ben yaparım gibisinden bişi demiş.Geçenlerde muhabbeti dondu host dedimde bunun videosu felan varmıdır goren eden yada şehir efsanesimi.Bir kaç video buldumda dave 'in video yok
Sosyal ağlarda paylaş

Zor 1400 bence, Mangini 1200 yapmış =P

http://www.youtube.com/watch?v=e7TzWrKso4I

Kriter değil tabi de 1400 yapan varsa dünya rekorunu baya sağlam geçiyorlar yani sdf.

Edik: 1400+ birkaç video buldum, Mangini de tekrar kırmış rekorunu da ne bileyim, fizik pek izin vermiyor gibi duvarda bozuk para tutmaya =P
hayır bir de çok gereksiz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Her yola gelebileceklerden Mangini abim ya. Caz da çalar, istese allahı olur extreme metalin ama girmedi o yollara ne yazık ki sdf.
Rekor mekor diye Mangini dedim, yoksa daha Kevin Talley var, George Kollias var, Derek Roddy var, Darren Cesca var, daha böyle tonla adam var gereksiz hızlı.
Sosyal ağlarda paylaş

gruba katılırken de bi yemek sırasında tuz sevmediği için, direk tuz atmamış, tabi bu sırada portnoy, lars falan alayı tuz atıyor yemekler gelir gelmez, tom araya -tom araya girmiş hemen keh keh keh- bak bu çocuk ön yargılı değil diyip gruba girmiş.

sonra ilk işi de bunu yapmak olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...