Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gecenlerde soyle muhabbet gecti sanırsam eskide ben duymamıstım aradım bulamadım.Dave dikey olan duvara bir once bir kagıt koyuyor cift baget kulanıyor bunu herkes yapar sonra tek bagetle yapıp bunu iyiler yapar felan sonra ise bozuk parayla duvarda tutup bunuda tek ben yaparım gibisinden bişi demiş.Geçenlerde muhabbeti dondu host dedimde bunun videosu felan varmıdır goren eden yada şehir efsanesimi.Bir kaç video buldumda dave 'in video yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 newton ağlıyo mezarında, nası inanıyosunuz şöyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 He de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 larsulrik diil miydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Evet onunda benzer bir hurafesi vardı :D Biride civciv eziyordu konserde kimdi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yarasa kafasi yiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 lombardo kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Bunun paralı videosunu bir türlü bulamamıştım ben. Hurafe sanırım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Buddha said: Evet onunda benzer bir hurafesi vardı :D Biride civciv eziyordu konserde kimdi o :)Ozzy Osbourne, yiyordu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 d.l. için bunu ben de duydum ama görmedim hiç video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 şehir efsane o benim için de söylenmişti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 sen gitarin tellerine vurunca kizlarin etegi dusuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 mortis the civciv-eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 dfhdsfhfdaHSDFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bana bu hikayeyi dedem anlattı. 1952 de olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla olmıcak iş degil yapan bir iki amator buldumda haliyle cok uzun sure kalmıyor bozuk para :Ddakkada 1400 vuruş felan demişler hurafeye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Zor 1400 bence, Mangini 1200 yapmış =P http://www.youtube.com/watch?v=e7TzWrKso4I Kriter değil tabi de 1400 yapan varsa dünya rekorunu baya sağlam geçiyorlar yani sdf. Edik: 1400+ birkaç video buldum, Mangini de tekrar kırmış rekorunu da ne bileyim, fizik pek izin vermiyor gibi duvarda bozuk para tutmaya =P hayır bir de çok gereksiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adam sunu yapmaya caliscagina jazz davulu fln calissa kral olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adam zaten kral, jazz davulu niye calissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 baktim simdi adam normalde de davulcuymus, ok o zaman. ben boyle issiz gucsuz biri zannettiydim, sirf bu rekoru kirmis fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Her yola gelebileceklerden Mangini abim ya. Caz da çalar, istese allahı olur extreme metalin ama girmedi o yollara ne yazık ki sdf. Rekor mekor diye Mangini dedim, yoksa daha Kevin Talley var, George Kollias var, Derek Roddy var, Darren Cesca var, daha böyle tonla adam var gereksiz hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gruba katılırken de bi yemek sırasında tuz sevmediği için, direk tuz atmamış, tabi bu sırada portnoy, lars falan alayı tuz atıyor yemekler gelir gelmez, tom araya -tom araya girmiş hemen keh keh keh- bak bu çocuk ön yargılı değil diyip gruba girmiş. sonra ilk işi de bunu yapmak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dave benim teyzem, tamamen gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lombardo slayerda olmasa slayer su anki kadar bilinen bir grup olmazdi edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pascalnouman said: lombardo slayerda olmasa slayer su anki kadar bilinen bir grup olmazdi edit:imla hıhım doğru , ne de olsa grupta tom araya , kerry king ve hanneman gibi muhteşem isimler yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar