liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: okumadım seks var mı? elle tutulur bişey yok.
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bellaya mı dedin bunu? çünkü kızın bi kabahati yok da? hoşlanmış saçmalamış sadece.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi konu duruldu bi anda.. dramayı kaçırdık..
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kuyruk acım falan yok ya, kaptan bariz'im ben bi süredir. Analiz yapıyorum sadece. http://forum.paticik.com/thumbnails/314/b70/a68/45b/ffd/435/1f8/e46/24c/e57/f8_450xNULL.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 said: çok yakın bir arkadaşımı eklemiş facebooktan. çocuk da yakışıklıdır. sonra msn'e geçmişler. sonra kız ben çıkıcam diyip telefonunu vermiş. normalde vermem telimi ama sana kanım ısındı dmeiş. sonra da bana kendini anlat diye çocuğa mesaj atmış hahaha said: arkadaş: ya o ara sey diye düsündüm kız sormadan tel veriyo galiba seks fln bisiler cıkıcak dedim sonra bi basladı kız msjlarda kendini anlat kırılganım fln duygusalım ahanda sıctıgımın rresmidir dedim hahahahah said: ben bu hikayeyi unuttum. kız 4 koldan saldırıyor çok hırslı çıktı. içim kıpır kıpır falan diye mesaj atıyomuş hahah hayırdır demiş arkadaşım kız da hoşlanıyorum senden demiş arkadaş: bende dedim iste hayırdır fln kız senden hoslanıyorum dedi bende burda dalga gecmeye basladım yani o anlamadı da egleniyodum kendi capımda dedim ki ama ben gidicem zor olmicak mı fln dedim kız dedi ki eger bana deger verdigini görürsem zor olmaz ben katlanırıım dedi ama beni daha görmedin bile nasıl hoslandın fln dedim ben tipe bakmam sana güvendim senden hoslandım dedi C: AHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAH u: neyse sonra msj atmadım bi süre sonra dedi ki burası cok komik iste sence bu isi basarabilirmiyiz ugur dedi AHAHAHAH abi bence bu kız cidden deli özet geçtim
Zep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bence roketadamda ucan kusa tek atiyo kendini oyuzden analize vermis
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 napae said: Öyle kızlar düşman başına. barbu said: bellaya mı dedin bunu? çünkü kızın bi kabahati yok da? hoşlanmış saçmalamış sadece. of manyak laf atmış bellaya.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 barbu said: bellaya mı dedin bunu? çünkü kızın bi kabahati yok da? hoşlanmış saçmalamış sadece. O bu duruma düşmek istemiyo, lütfen hoşlanmış deme. Yoksa o duruma düşer. Hoşlandığı erkeğe hoşlandığını belli etmesi, o durum, aman tanrım.
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sen çok yanlış anlamışın bazı kavramları roketcik.
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Üf saptırmayın lan konuyu dingiller sjdfkls. Bella'nın anlattığı kızı kastettim ben.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 liberal said: Bella said: çok yakın bir arkadaşımı eklemiş facebooktan. çocuk da yakışıklıdır. "roket adam" said: Bi psikanaliz yaptım ve sen bu çocuğa boş değilsin bence. takipdeyiz ailecek. çocuk boş deil ekleyen kızı tanımadığını varsayarasak niye kanka ayağı yapıp, ay çok komik diye yazılsın ki hadi bakalım sdf
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cat fight? roket kız mı lan. roketciğim mesaj kutunu boşalt.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 napae said: Üf saptırmayın lan konuyu dingiller sjdfkls. Bella'nın anlattığı kızı kastettim ben. barbu sana dingil dedi off
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella'nın bir arkadaşım topiklerine bayılıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Çocuk da "kızlar peşimde" rp si ile reput toplamaya çalışıyor olabilir, doğru diyosun. Bu durumda çocuğu bulup "olm Bella da boş değil, devam koçum" deyip katalizör koymak lazım denkleme.
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 forgiver said: liberal said: Bella said: çok yakın bir arkadaşımı eklemiş facebooktan. çocuk da yakışıklıdır. "roket adam" said: Bi psikanaliz yaptım ve sen bu çocuğa boş değilsin bence. takipdeyiz ailecek. çocuk boş deil ekleyen kızı tanımadığını varsayarasak niye kanka ayağı yapıp, ay çok komik diye yazılsın ki hadi bakalım sdf bella şey diyo şey; ahaha kanka (<3<3<3) bu kız salak ya sana başka kız mı yok.
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi lu konuda çok feci çirkeflik yapıp 1-2 insanı birbirine düşürsem mi diye düşünüyorum sonra boşa üzülmesin insanlar diye saklıyorum. gene iyi anıma denk geldi konu. neyse
Zep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Myshkin said: Bella'nın bir arkadaşım topiklerine bayılıyorum.
Öne çıkan mesajlar