seraphiel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 araya girsem birinin yan üyeliği sanıcaklar.
olitere Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 balonunu patlatmadan bu işlere bulaşma lan
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 "roket adam" said: olitere said: Bella aşk meşk konularında biraz odun bir insan olduğundan ben çocuktan hoşlandığını zannetmiyorum sdf Sadece sdf eklemek için edit yaptın. Görmedim sanma. Bella o çocuğa aşık, sana bakmicak oliterelelli. sen de amma şüpheci çıktın be abii. yaşasın ben de kendimi tek sanıyordum :)
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Lan bugün dünya avradlar günü az sakin olun .
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella said: e çünkü çok komik. ben kendimi o duruma sokmam. İçten içe aşık olup hoşlandığı erkek bişi yapsın diye can atan, herif kızın sevgisinden emin olamadığı için (malum kızlar kendini "o durum"a sokmamak için bişi yapmıyo hiç) hareket etmeyince de "odun la bu, aşktan ne anlar" deyip sevgisini kenara koyan tipik Türk kızlarının dünya kadınlar gününü kutlarım.
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 2 edit niye abi? sende bella'ya boş değilsin hani.
Zep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kiz bence gerizekali facebooktan yazmasi ustune bide tel alip cocugu darlamasi fln.cocukta safmis gerci bi hayirdir bilader sikintin nedir diyememis
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://i563.photobucket.com/albums/ss75/DonPantalones/trollface.gif
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 herkes de böyle tanımadan etmeden milleti süper analiz ediyorum havasında.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 değişik kafalar. bir taraftan telefon=sex diğer taraftan mesajlaşma=aşk. proton mu çarpıştırıyonuz lan
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Zep said: Kiz bence gerizekali facebooktan yazmasi ustune bide tel alip cocugu darlamasi fln.cocukta safmis gerci bi hayirdir bilader sikintin nedir diyememis olay şu. gerizekalı da olması değil " başarabilecek miyiz" falan demesi komik baya. anlayamayanlar şurdan birşey kapar umarım.
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 neyse konumuza dönöcök olursak böylelerine parmağı versen kolu götürür. arkadaş gözetsin kendini. seks meks sonra kız deli dadanır arkadaşına uğraş dur.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 diğer taraftan iki kişinin özel mesajlarının kamusal bir foruma konulması falan
liberal Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bana sadece sevgisini veren sevmediğim kızı napayım lan.
Zep Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella said: Zep said: Kiz bence gerizekali facebooktan yazmasi ustune bide tel alip cocugu darlamasi fln.cocukta safmis gerci bi hayirdir bilader sikintin nedir diyememis olay şu. gerizekalı da olması değil " başarabilecek miyiz" falan demesi komik baya. anlayamayanlar şurdan birşey kapar umarım. Ee bende onu diyorum iste kiz gerizekaliymis
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Burada "kız" a da söz hakkı doğmuş oluyor. Bağlanalım bakalım.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Şu erkek-kız yakın arkadaşlığı olayına da hastayım. İki tarafın da boşta olduğu ilk fırsatta bozuluyor. Bozulmuyorsa da iki taraftan biri diğerini beğenmiyor oluyor genelde. Kız tarafı beğenmiyor-sevmiyorsa bile oturup kıskanıyor falan. Saçma sapan bir şey çıkıyor ortaya gördüğümüz üzere.
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 olayda en ufak bir komiklik yok. kız hoşlanmış, ne yapacağını bilememiş. gören de bella ilişki ustası, her istediğine ulaşan, hiç endişelenmeyen biri sanar.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bella kendini o durumlara düşürmeyen bir insan. Troll bilimindeki müstesna ismiyle forever alone.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: okumadım seks var mı?Adamda iş yok , yoksa olacak.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dasaaa said: okumadım seks var mı? telefon var, aşk var, kankalık var ama seks yok
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hahahah senin ne kuyruk acın var roket adam?
Öne çıkan mesajlar