roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kız bayaa değişik veya çok komik değil, gayet normal bi yazış yani bu. Kız herife yazıyor. Bu kadar. Senin olayı buraya taşıman, tamamen bilinçaltındaki kızı ezme isteğin. Zaten buradan gelecek tepkilerin de o yönde geleceğini bildiğinden -o yönde de gelişmiş olaylar zaten- sıkıntı olmicak vesaire. Kızın da heriften karşılık alamayacağı inancını burada yazılanlarla da güçlendirmiş oluyosun. Dolayısıyla, yakında mürüvvetinizi görürüz, ya da arkadaşlığınız bozulur vs.
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi asıl senin bilinçaltındaki her kıza yazma olayının açığa çıkması bu. ben her arkadaşıma yazmıyorum valla. bana baya komik geldi kızın deli gibi inanması o yüzden açayım dedim. hala da komik geliyor, çünkü komik.
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kız güzelse ben teselli ederim. senin arkadaşın benim arkadaşımdır. yolla bana. baya iyi dinleyiciyimdir.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kamuoyu ne diyor, bir de onlara soralım.
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bilinçaltı bu kadar kolay tahmin edilebilir bir meret değil lan, adı üstünde bilinçaltı
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ne çağdışı adamsın roketadam, ne sapık adamsın. Taksim'de yılbaşı geceleri adamları gibisin, modern ol. Özünde yarıldım ben gülmekten.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 caps lazım kıza ait. ona göre komik denebilir.
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 la açıkçası ben de roket adam gibi düşünmüştüm. ama çağdışı mağdışı görünce vazgeçtim
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hayır bi de Bella, herifin kızla dalga geçmesiyle eğleniyo lan. Aynısı ona yapılsa ağlama topicleriyle dolmuştu kişisel.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 balon said: roketadam mesaj kutunu sil Oke. Seninki de dolu.
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya çok ilginçsiniz gerçekten. her ilişkiye "oo hoşlanıyo" diye bakmanız üzücü lan.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 "Patiler, kız çocuğa seni seviyorum demiş biliyo musunuz AY AHAHAHHAYAEYYAEAYOL VALLA ÖLÜCEM NASI SEVİYOSA ARTIK. Senden hoşlanıyorum demiş yahu, olmaz böyle şey, ne komik"
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 "roket adam" said: Hayır bi de Bella, herifin kızla dalga geçmesiyle eğleniyo lan. Aynısı ona yapılsa ağlama topicleriyle dolmuştu kişisel. e çünkü çok komik. ben kendimi o duruma sokmam.
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bella aşk meşk konularında biraz odun bir insan olduğundan ben çocuktan hoşlandığını zannetmiyorum sdf
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bella said: baya yakın arkadaşım ya, yok öyle birşey. kız baya değişik ve komik geldi ondan paylaşayım dedim sdf "roket adam" said: Kız bayaa değişik veya çok komik değil, gayet normal bi yazış yani bu. Kız herife yazıyor. Bu kadar. Senin olayı buraya taşıman, tamamen bilinçaltındaki kızı ezme isteğin. Zaten buradan gelecek tepkilerin de o yönde geleceğini bildiğinden -o yönde de gelişmiş olaylar zaten- sıkıntı olmicak vesaire. Kızın da heriften karşılık alamayacağı inancını burada yazılanlarla da güçlendirmiş oluyosun. Dolayısıyla, yakında mürüvvetinizi görürüz, ya da arkadaşlığınız bozulur vs. takipdeyiz ailecek demişmiydim? takipdeyiz.
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 "roket adam" said: "Patiler, kız çocuğa seni seviyorum demiş biliyo musunuz AY AHAHAHHAYAEYYAEAYOL VALLA ÖLÜCEM NASI SEVİYOSA ARTIK. Senden hoşlanıyorum demiş yahu, olmaz böyle şey, ne komik" hımm demek kasıtlı olay çıkarmaya çalışıyorsun. olay birinin birine senden hoşlandım demesi değil, yarım okuyup çeyrek anlamışsın. tekrar dene.
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sonra çıkararım tekrar sokarım, iyice tecrübe kazanayım ki bir dahasına o acıyı çekmiyeyim. Hayat tecrübelerden ibaret çoğu şey de
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 beyler bella beni kızdırdı. sizin yanınızdayım. korucam sizi. dalın
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olitere said: Bella aşk meşk konularında biraz odun bir insan olduğundan ben çocuktan hoşlandığını zannetmiyorum sdf Sadece sdf eklemek için edit yaptın. Görmedim sanma. Bella o çocuğa aşık, sana bakmicak oliterelelli.
Öne çıkan mesajlar