Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 işte o yakışıklı arkadaşın resimleri için tık.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bella.. bütün paticik şu konuya kiltlendi her iki tarafdan da jurnal bekliyoruz, gazan mübarek olsun!
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi 1-2 gündür çok serin hikayeler var pati'de. bozulmasın bu combo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bıcıbıcı yapmaya gidiyorum gelene kadar okuyacak bi 3 sayfa olsun lütfen
Bella Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya çok güldüm de ondan yaziyim dedim bi de arkadaşım çok komik anlatıyo. kız kendini anlatıomuş, bana kendini anlat falan diyomuş çocuğa beni çok kırdılar falan diyomş ya daha önceden gördüğün ama yeni konuşmaya başladığın insana böle der misin hahah şimdi uyumuş yarın devam ederiz demiş çocuk sıçtık diyo hahahah
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 http://rom.naurunappula.com/nn/1/328/131/o_643477.png
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Dartanian said: kozalak said: ankarada öyle kız ne arasın aga. ben mi yanlış yerde yaşıyorum sdf. Aynen bu tip bişey yaptı ankaralı bi kız ama çirkin. işte çirkinler genelde. ankaralı kızlardan uzak durmak lazım. daha doğrusu ankara kültürünü almış olanlardan.
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 beni yanlışlıkla ekleyen biriyle 2 aydır birlikteyim ve inanılmaz mutluyum ben. Geyiğinizi bilemem ama , olur yani o yolla da söylemek istedim.
olitere Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Araştırmalar kırılganım , hassasım diyen kızların gözünü bile kırpmadan karşısındakine tekmeyi basabileceğini göstermiştir
Overseer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: işte o yakışıklı arkadaşın resimleri için tık. http://www.youtube.com/watch?v=xIcvMMrf278
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 topic başlığını ne zaman görsem BİR BABA HİNDİ
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben bu hikayeyi unuttum. kız 4 koldan saldırıyor çok hırslı çıktı. içim kıpır kıpır falan diye mesaj atıyomuş hahah hayırdır demiş arkadaşım kız da hoşlanıyorum senden demiş arkadaş: bende dedim iste hayırdır fln kız senden hoslanıyorum dedi bende burda dalga gecmeye basladım yani o anlamadı da egleniyodum kendi capımda dedim ki ama ben gidicem zor olmicak mı fln dedim kız dedi ki eger bana deger verdigini görürsem zor olmaz ben katlanırıım dedi ama beni daha görmedin bile nasıl hoslandın fln dedim ben tipe bakmam sana güvendim senden hoslandım dedi C: AHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAH u: neyse sonra msj atmadım bi süre sonra dedi ki burası cok komik iste sence bu isi basarabilirmiyiz ugur dedi AHAHAHAH abi bence bu kız cidden deli
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 arkadaslar olumsuz dusunmeyelım bence
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 fede said: deli denmez ona yollu denir IETT servis otobüsüne binen kadin icin de yollu demistiniz. Iste türk erkegi. Hepiniz aynisiniz.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 böbreklere dikkat. deplasmana gitmesin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 @horc kardeş ilgi cekmek istiyosan meme resmi koy ötesi işlemez patide
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Horcrux said: fede said: deli denmez ona yollu denir IETT servis otobüsüne binen kadin icin de yollu demistiniz. Iste türk erkegi. Hepiniz aynisiniz. senin olayları birbine katma huyunu yerim ben
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 belki kız aşıK HE , böyle mallar kazığı atıyor sonrada acısını biz çekiyoruz.
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 biri beni yemek istedi.. Sanirim seviliyorum.
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ya ne sevmesi kız manyak bence. bugün maç izlerken de darlamış çocuğu sen hep böyle misin demiş arkadaşım da nasıl mıyım demiş hep karşından mı beklersin birşeyler demiş abi kız inanmış, benim arkadaşta tık yok. kız resmen sanıyo ki birbirlerine aşıklar falan sanıyo herhalde ya hahah
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bi psikanaliz yaptım ve sen bu çocuğa boş değilsin bence.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kız manyak olarabılr bnce cocuk uzak dursun
Öne çıkan mesajlar