escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 FromTheHell said: ya şu topik de öldü ya, olm gece uzundu daha ya /ağla çünkü ben dedim bebeyim. saçlarınla piyırsinginin uyumuna hastayım. bir de o şekilde aglayarak düşününce seni daha da hasta oluyrm
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bella bozulmuş rokete bu arada. kalk lan gönlünü al kadınlar günü falan ya
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 escape said: FromTheHell said: ya şu topik de öldü ya, olm gece uzundu daha ya /ağla çünkü ben dedim bebeyim. saçlarınla piyırsinginin uyumuna hastayım. bir de o şekilde aglayarak düşününce seni daha da hasta oluyrm :(
Cystein Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bir gün daha geçmiyor ki forumdaşlarım dişi bir forumdaşımın ilgi boşluğunu doldurmasın. hamdolsun ohş. yalnız napae'yi boşlamışsınız. kızcaız buralara kadar gelmiş ilgi için. albümde biraz ilgilenseydiniz üzüldüm bak şimdi
balon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ardeth said: roket adam şımarma sen de başka şımaran mı var?
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Cystein said: yalnız napae'yi boşlamışsınız. kızcaız buralara kadar gelmiş ilgi için. albümde biraz ilgilenseydiniz üzüldüm bak şimdi Ya sorma ya. :/
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bellanın çocukta gözü varmış yani sonuç olarak
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bence cocugun bellada gözü var. kiskandirmaya calisiyo -.-
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 @vanille bellayı seks filan bişiler çıkacak diyerek mi kıskandırıyor. abboovv
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kız bella ile sevişmek istiyor bella nın gözü çocukta.
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 vaniLLe said: Senden cocugum olsun istiyorum Horcrux
Öne çıkan mesajlar