Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minicik Paticik Buluşması v.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geldim bekliyorum. 1 saat sonra bulusacaz hayırlısıyla. net cafenin birinden yazıyortum bu mesajı . zlorwf gelmicek zcebite gidicemiş.[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
ohanes 6 dakka var kaça kadar oralardasınız durma göre ilerleyen saatlerde ararımbirinizi gelebilirim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 04 Eylül 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
pati için ölürüm be!
gelmeyenler utansın!

olm antalyadayim su an oteldeyim keske gelebilseydim ama... eglenmissinizdir umarim[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
koyun fotolarida bakalim be[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
abi 15 kişi olduk bi ara oha dedim...
miniminnacık demiycez artık..:)
Kavga atraksiyonları çok hoştu yaa :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
puhaha demon o manyaktı :)
sturm sen öyle zannet..veya kendini öyle tatmin et gelmedin diye :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Mesaj tarihi:
bızı gecebıldınz mı barı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Kendercik'in evi bulusma yerine 10 dakika falandı, dün gittim eve erkenden. Daha sonra Estel'e yolladım fotoğrafları,o da koyacak inşallah. Ona baskı yapın! Benim koyacak hostum falan yok![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Şimdi tmm bekleriz fotoları o ayrı konuda.

Buluşma'da ben sizlerden ayrıldıktan sonra ne yaptınız?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
içtik...Prawler ile efkarlandık..İbo çaldı eşlik ettik..Sonra Akmar'a gittik.Cthulhu ile ben okul kitabı aldık..Sonra dağıldık..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 06 Eylül 2004 11:12 tarihinde demiş ki:
Kendercik'in evi bulusma yerine 10 dakika falandı, dün gittim eve erkenden. Daha sonra Estel'e yolladım fotoğrafları,o da koyacak inşallah. Ona baskı yapın! Benim koyacak hostum falan yok!

host a ne gerek var albüme koyaccaksın...
orda buluşma diye bölüm var!![signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
I'm not fat;I'm big boned(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

www.heavymetaltr.com/forum

En uzağa ben işeyecem!
Mesaj tarihi:
hmm... kötü paticik kullanıcısıyım, valla buluşma bölümünü bilmiyordum.

Ancak şu anda evimde bile değilim. En iyi ihtimalle yarın, en kötü ihtimalle cuma akşamı dönerim. O zamana kadar estel koymuş olur resimleri[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
  • Yeni Oluştur...