elma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 geldim bekliyorum. 1 saat sonra bulusacaz hayırlısıyla. net cafenin birinden yazıyortum bu mesajı . zlorwf gelmicek zcebite gidicemiş.[signature][hline]www.elma.forumu.com
elma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bu arada blackchaos doru sölemiş feci yağmur var bugün kadıköyde[signature][hline]www.elma.forumu.com
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 nerde kaçta bulouşuluo biri yazsın bende akarım belk ortamlara .[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
elma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 saat 1.30 da boğa hedesinin orda. ben netcafedeyim. az sonra cıkıcam[signature][hline]www.elma.forumu.com
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ohanes 6 dakka var kaça kadar oralardasınız durma göre ilerleyen saatlerde ararımbirinizi gelebilirim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Cthulhu_, 04 Eylül 2004 16:06 tarihinde demiş ki: pati için ölürüm be! gelmeyenler utansın! olm antalyadayim su an oteldeyim keske gelebilseydim ama... eglenmissinizdir umarim[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 fotolar nerde[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 koyun fotolarida bakalim be[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi 15 kişi olduk bi ara oha dedim... miniminnacık demiycez artık..:) Kavga atraksiyonları çok hoştu yaa :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 puhaha demon o manyaktı :) sturm sen öyle zannet..veya kendini öyle tatmin et gelmedin diye :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bızı gecebıldınz mı barı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Serdar harbi dövicektim ama seni muahuahuhaah[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yeni geldim ben evet. Ehoy ehoy ehoy. Foto'da yok.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kendercik gelmedi herelde daha..Kosun foruma fotoları :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eet biraz gec kaldim ama iyiydi.. iyi iyi. valla...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Kendercik'in evi bulusma yerine 10 dakika falandı, dün gittim eve erkenden. Daha sonra Estel'e yolladım fotoğrafları,o da koyacak inşallah. Ona baskı yapın! Benim koyacak hostum falan yok![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Estel'de offline.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tamam abi hadi sabırsızız biz :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şimdi tmm bekleriz fotoları o ayrı konuda. Buluşma'da ben sizlerden ayrıldıktan sonra ne yaptınız?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 içtik...Prawler ile efkarlandık..İbo çaldı eşlik ettik..Sonra Akmar'a gittik.Cthulhu ile ben okul kitabı aldık..Sonra dağıldık..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Kendercik, 06 Eylül 2004 11:12 tarihinde demiş ki: Kendercik'in evi bulusma yerine 10 dakika falandı, dün gittim eve erkenden. Daha sonra Estel'e yolladım fotoğrafları,o da koyacak inşallah. Ona baskı yapın! Benim koyacak hostum falan yok! host a ne gerek var albüme koyaccaksın... orda buluşma diye bölüm var!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hmm... kötü paticik kullanıcısıyım, valla buluşma bölümünü bilmiyordum. Ancak şu anda evimde bile değilim. En iyi ihtimalle yarın, en kötü ihtimalle cuma akşamı dönerim. O zamana kadar estel koymuş olur resimleri[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 İyi bari napalım bekleyecez artık...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Öne çıkan mesajlar