TheCoder, 03 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
valla bende bazen gelem şunlara diyorum da herkez kaynaşmış tanışmış ben bu bölümden kimseyi tanımıyorum öle kalırım diye boşver diyorum..
+1[signature][hline]..... Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır. Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Bende isterdim ama gerçekten kimseyi tanımıyorum..Bi tek UO Emülatörlerinden Lawrance adındaki lavuğu tanıyorum zati realdan ark..Yani giderim gitmesine ama kayboluruz şu olur bu olur..Millete sorcam:
-Bilader,sen Llama mısın?
-Ne Llama'sı laaan!Sen benle dalgamı geçion!
-Yok abi ne dalgası?!
-*Emaneti Çeker*Ulan mapustan yeni çıktık bide senlemi uraşçaz layn!
Gibi..
P.S:Allah korusun..[signature][hline]Hoax®
"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
beni de belkiye yaz ctulhu[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Öne çıkan mesajlar
Creus
+1[signature][hline].....
Günlük hayatın sıkıntısından biraz silkeler insanı,herşeyin aynı olmasından.Kişiyi bedenin ve aklın dışına çıkarıp duvara yapıştırır.
Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
..Charles Bukowski..
Sosyal ağlarda paylaş
HellWalker
-Bilader,sen Llama mısın?
-Ne Llama'sı laaan!Sen benle dalgamı geçion!
-Yok abi ne dalgası?!
-*Emaneti Çeker*Ulan mapustan yeni çıktık bide senlemi uraşçaz layn!
Gibi..
P.S:Allah korusun..[signature][hline]Hoax®
"İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş
Quivalen-soth
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Sosyal ağlarda paylaş