Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz? Özellik olarak astra'dan memnun kaldık ama 95 beygir 1.3'lük motor çok mu zayıf kalır korkusundayız.(Dizel'den bahsediyorum tabi). Kullanan/ kullanmış olanlar yorum yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 1.5 dci > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 astra'nın torku 200.1.3 motor hacmini kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 14.5 sn 0-100 ile astra dizel draglerin yeni kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 astrayı seçmen daha iyidir bende ford focus astra new megane arasında kaldım fordu seçtim pişmanmıyım degilim ama meganeden iyidir astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 megane'dan iyidir derken kastın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 malzeme konfor iç dizayn ve dış görünüş artisligi olarak : ) full modellerini karşılaştırırsan astra ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 rApbOyZ said: astrayı seçmen daha iyidir bende ford focus astra new megane arasında kaldım fordu seçtim pişmanmıyım degilim ama meganeden iyidir astra focus en kotu tercih falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Selam, Motor olarak Megane derim. Ama diğer arkadaşın da değindiği üzere malzeme kalitesi gibi konularda Astra daha iyidir, olmalıdır, olsa gerek. Kıyaslamak gerekli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 focus kötü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi renault alınmaz be... 3-4 sene sonra iç tarafta herşey oynamaya başlıyor. araba gitmeye devam ediyor ama yinede bir kalitesizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 astrayı aldık arkadaşlar. yorumlar için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 hayırlı uğurlu olsun.iyi seçim olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 kazasız belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun kutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 eyvallah sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Zaybird said: hayırlı uğurlu olsun.iyi seçim olmuş. 2011 titanium x paket ford focus kullandınmı ? hic suan bende o var ve o classmandaki en yüksek tork bu araçta gayet seri malzeme kaliteside güzel savrulmuyorda uzun sure kullanmak gerek kıyaslamak için megane ve focus kullandım 2011 focus diyorum şahsen astrayı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben astra kullandım dizel manuel modelini.1.3 motor gayet iyi gidiyor.bu arada focus'un kasası megane ve astraya göre küçük ama aynı fiyatta.sırf ford olmasına para veriyosun.astra gayet çabuk hızlanıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, Focus 1.6 Astra 1.3 Megane 1.5 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar