Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://forums.riftgame.com/showthread.php?106841-Imbalanced-PvP-%28Suggestions%29&p=1496642#post1496642 farklı düşünüyorsanız ayrı tabii...
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ilk cevap özetlemiş. daha kaç tane level 50 var ki bu kadar hızlı değişiklikler yapsın adamlar ? zaman içerisinde, feedbacklere göre düzeltilir/değiştirilir. adam daha 42 level imzasına bakılırsa. qq moaaar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 saboteur dışında gerisi fine, warrior da da bi riftblade nerflenebilir belki
Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 -Deno- said: ilk cevap özetlemiş. daha kaç tane level 50 var ki bu kadar hızlı değişiklikler yapsın adamlar ? zaman içerisinde, feedbacklere göre düzeltilir/değiştirilir. adam daha 42 level imzasına bakılırsa. qq moaaar saglam cevap verirdimde su yazdigindan sora ona bile takatim kalmadi yani
hunty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 warrior is a support class... da okumayi biraktim.
mardox Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bence riftblade nerflenmek yerine çok hoş bi konsept yaratılabilir. Ranged tank (bi aralar oomkin gibi) ya da magelere verilebilir encounter zenginlii yapar. heal debuff kaldırılırsa çok saçma olur. bi de diminishing return var mı bu oyunda? ben bayaa elemanın birini trans. spamladım. ya her seferinde başkasına atıyodum ya da diminishing return yok daha oyunda. bi de 1-2 aydan önce nerfler çok yanlış olur. herşey 50'ye bakar. belki şu an imba gelen skiller 50'de yalan olucak.
Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 50% heal debuff mi olur ya 20-30 anlarim 50 nedir abi. ek olarak warrior'u dps class zannedenlere biraz bilgi edinmelerini tavsiye ediyorum yada direk okumaya devam edersen bu isten biraz anlayan insanlar ztn yorumlarini yapmis neyse ztn buraya niye koyduysam hata bende
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Bu eleman healer kesin.Wowda tepesinde 5 kişi facerolleyerek ölmemeye alışmış.Rift zor gelmiş belli.
Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yok valla bc çiktiginda biraktim wowuda nie sahsima hitap edemiyosun onu anlamadim. zor geldi galiba? vede mage oynuyorum.
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 HAHAH koptum.Bu officaldeki forumu sen mi açtın.Ben başkası açmış sende destek veriyosun sandım dikkat etmedim.Neyse senin yazdığını öğrenmiş oldum şimdi.Neden zor gelsin sana hitap etmek.Healer konusunda çok haksızsın.Clericler yeterince başa bela şu an wflerde 3 healer birleştimi oyundan soğutuyor.Bide %50 heal reduce u kaldırırsan oyundan sonuç=wow immortal healers. Valla mage officalde de bazı casterlar çok fazla ve gereksiz QQlamış.Ben wowdaki gibi cloth olupta 5 kişi tanklayan plateten zor ölen classlar istemiyorum.Şu mage forumunda ağlayanların geneli wowda frost mage sl/sl lock oynamış tipler(sadece senin için söylemiyorum). Şimdi okudum birinin mesajına ''warriors just shouldnt do more damage then mages yazmışsın''.Böyle saçmalık mı var ya? Neden mage championdan yada diğer dps soullu warriorlardan daha çok vuracak daha mı fazla para ödüyorsunuz Rift'e mageler olarak?Ha eğer warrior mageten çok dayanıyo hemde çok vuruyo diyosan warriorun dps soullarının defansifini nerflesinler np.
Absanto Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Barathrum said: Ha eğer warrior mageten çok dayanıyo hemde çok vuruyo diyosan warriorun dps soullarının defansifini nerflesinler np. adam akıllı okursan bu öneriyide yaptığımı görürsün. ya kendi skillerimemi QQ licam arkadas en fazla CC bende heal debuff bende neyse daha tartismicam bu konuyu amacim ztn tartisma diildi ama görüldüğü üzere mecbur kalmamak elde degil. sülalenize küfretsek bukadar savunup azitmazsiniz neyse bu telaş anlamadım yani. saygılar. umarım dreagloth'tan diledigim gibi accountum blocklanir ve bu topic te silinir. pati'de bitmiş. yazık.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ban e gerek yok, bakmazsın olur biter, yarın öbür gün ihtiyacın olur. Ayrıca, sen fikir belirtmişsin, insanlarda katılmamış, neden bu sinir.
Öne çıkan mesajlar