Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda katana satan yer?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arıyorum. gittigidiyorda bikaç tane ilan var ama bakmadan, dokunmadan sipariş verme yanlısı diilim. hakiki ve kaliteli bişi istemiyorum, sadece ölçüleri katana olsun yeter, ucuz olsun yani. meyve kesemicek durumda olması da pek umrumda diil.
Mesaj tarihi:
eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var.

1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır.

2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Ne yapacaksın onu?

yazıdaki ilk noktayı gördükten sonra cevap verme olur mu? bütün yazılanı oku ondan sonra kafanda ölç biç, öyle yaz.
Mesaj tarihi:
barbu said:

eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var.

1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır.

2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal.

internettekiler kaliteli olduklarını iddia edip yüksek fiyat vermişler, sebebi güvenmemekten. süs için almak istiyorum. "bişeyi alcaksan tam al" taraftarı diilim.
Mesaj tarihi:
olitere said:

kadıköy sanatçılar sokağında satıyolardı , hatta lich kingin kılıcı bile var

o tarafa hiç bakmamıştım, saolasın.

Fistan said:

ayırdıgın bütçe nedir?
ayarlarım sana bi katana

200 liradan az.
  • Yeni Oluştur...