Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arıyorum. gittigidiyorda bikaç tane ilan var ama bakmadan, dokunmadan sipariş verme yanlısı diilim. hakiki ve kaliteli bişi istemiyorum, sadece ölçüleri katana olsun yeter, ucuz olsun yani. meyve kesemicek durumda olması da pek umrumda diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ne yapacaksın onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 salata yapıcak ne yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dönercilere katana vereceksin aslında. Ne hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 katana dan daha iyi ellerindeki dönercilerin napıcak katanayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var. 1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır. 2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Ne yapacaksın onu? yazıdaki ilk noktayı gördükten sonra cevap verme olur mu? bütün yazılanı oku ondan sonra kafanda ölç biç, öyle yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hediyelik eşya satan yerlere sor. gitti gidiyordan falan bak kalitesi önemli olsa buraya açmazdın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 barbu said: eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var. 1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır. 2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal. internettekiler kaliteli olduklarını iddia edip yüksek fiyat vermişler, sebebi güvenmemekten. süs için almak istiyorum. "bişeyi alcaksan tam al" taraftarı diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bizim hattori diye bi amca var üst katta, gençliğimde çakı bıçak yapardım diyodu bir sorayım belki yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Hattori Hamza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lan adamın soyadı hanzoymuş kapı zilinde yazıyo hanzoymuş lan adam boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 baktım kadıköydeki hediyelik eşya satan yerlerin hepsine. tabak çanaktan başka bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sadece katana diye mi arattın? bizimkiler onu samuray kılıcı falan diye satıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim de hayalim eğri kılıç http://www.savunmasanati.com/upload/rte/ottomankilij.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 taksimde biyerde vardı sanki böyle şeyler satan bi dükkan ama tam olarak neresinde hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ortaköy de Ninja Nejata Sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kadıköy sanatçılar sokağında satıyolardı , hatta lich kingin kılıcı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ayırdıgın bütçe nedir? ayarlarım sana bi katana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eminönüne git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gittigidiyor SİYAHIN SERTLİĞİ VE ÜRKÜTÜCÜLÜĞÜ nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: kadıköy sanatçılar sokağında satıyolardı , hatta lich kingin kılıcı bile var o tarafa hiç bakmamıştım, saolasın. Fistan said: ayırdıgın bütçe nedir? ayarlarım sana bi katana 200 liradan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 "zombi kesemedikten sonra katanayı neyliyim" Rochelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Esnaf said: gittigidiyor SİYAHIN SERTLİĞİ VE ÜRKÜTÜCÜLÜĞÜ nedir ya :D comic sans + CAPSLOCK WALL OF TEXT + 124123423 punto direk alt+f4 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar