Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arıyorum. gittigidiyorda bikaç tane ilan var ama bakmadan, dokunmadan sipariş verme yanlısı diilim. hakiki ve kaliteli bişi istemiyorum, sadece ölçüleri katana olsun yeter, ucuz olsun yani. meyve kesemicek durumda olması da pek umrumda diil.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dönercilere katana vereceksin aslında. Ne hoş olur.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 katana dan daha iyi ellerindeki dönercilerin napıcak katanayı
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var. 1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır. 2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal.
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Ne yapacaksın onu? yazıdaki ilk noktayı gördükten sonra cevap verme olur mu? bütün yazılanı oku ondan sonra kafanda ölç biç, öyle yaz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hediyelik eşya satan yerlere sor. gitti gidiyordan falan bak kalitesi önemli olsa buraya açmazdın zaten
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 barbu said: eğer kaliteli olmasını umursamıyorsan 2 sorum var. 1. neden katana almak istiyorsun. genelde böyle istek duyanlar para biriktirir, kasar, olabildiğince gerçeğine ve kültürüne yakın bir şeyler almaya çalışır. 2. madem kalite önemli değil diyorsun. alsana internetten? boyutları filan yazıyordur zaten. boyutu şekli tutar yani büyük ihtimal. internettekiler kaliteli olduklarını iddia edip yüksek fiyat vermişler, sebebi güvenmemekten. süs için almak istiyorum. "bişeyi alcaksan tam al" taraftarı diilim.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bizim hattori diye bi amca var üst katta, gençliğimde çakı bıçak yapardım diyodu bir sorayım belki yardımcı olur.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lan adamın soyadı hanzoymuş kapı zilinde yazıyo hanzoymuş lan adam boşver.
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 baktım kadıköydeki hediyelik eşya satan yerlerin hepsine. tabak çanaktan başka bişi yok.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sadece katana diye mi arattın? bizimkiler onu samuray kılıcı falan diye satıyordur
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim de hayalim eğri kılıç http://www.savunmasanati.com/upload/rte/ottomankilij.jpg
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 taksimde biyerde vardı sanki böyle şeyler satan bi dükkan ama tam olarak neresinde hatırlayamadım.
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kadıköy sanatçılar sokağında satıyolardı , hatta lich kingin kılıcı bile var
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ayırdıgın bütçe nedir? ayarlarım sana bi katana
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gittigidiyor SİYAHIN SERTLİĞİ VE ÜRKÜTÜCÜLÜĞÜ nedir ya :D
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: kadıköy sanatçılar sokağında satıyolardı , hatta lich kingin kılıcı bile var o tarafa hiç bakmamıştım, saolasın. Fistan said: ayırdıgın bütçe nedir? ayarlarım sana bi katana 200 liradan az.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 "zombi kesemedikten sonra katanayı neyliyim" Rochelle
Snake Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Esnaf said: gittigidiyor SİYAHIN SERTLİĞİ VE ÜRKÜTÜCÜLÜĞÜ nedir ya :D comic sans + CAPSLOCK WALL OF TEXT + 124123423 punto direk alt+f4 :X
Öne çıkan mesajlar