screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Undying korkutucudur ama korkutmak için karanlığı kullanmaz gündüzde korkutur zaten ejder kafalı silahın sesi bile beni korkutuyordu ama doom 3 karanlıktan amcam çıkar Alien ws Predator gibi ölmüş bende uyuz oldum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bence doom 3 topic bazında en korkutucu oyun[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bence korkun olan sistem gereksinimleri[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 +1[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 http://users.skynet.be/fa326379/Delta.wmv Herifin arkadaşına yaptığına bak. Internasyonel rezil :p[signature][hline] [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 05 Eylül 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hehe proxa kesinlikle :) korku oyunu olarak da anılmak istenilen oyunlar senaryoya daha bi abanmalı diye düşünüyorum..[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: arcane, 05 Eylül 2004 02:22 tarihinde demiş ki: korku oyunu olarak da anılmak istenilen oyunlar senaryoya daha bi abanmalı diye düşünüyorum.. +1[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 10/6 oyun sırasında karanlıktan yüreğine ne kadar darallar geldi 10/9[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 başlarda biraz tırsıyosun. (8/10) shotgun'ı aldıktan sonra yarılanıyo. (4/10) 2742. kere yerden aldığınız item'ın arkasındaki bölmeden börü çıktıktan sonra gene yarılanıyor (2/10) bi yerden sonra "aha şindi arkama teleport edecek... eveeet... bödöf..." şeklinde bi warrior instinct geliştirdikten sonra da olay bitiyor (0/10) benim en tırstığım oyun Alien vs. Predator :-o ama marine oynicaksınız... :) kaçkere neden kendimi öldürme opsiyonum yok diye düşündüm :) hele ilk alienlarla karşılaşana kadar oyunun korku faktörü 10/10. hareket sensöründeki bi bip sesi yüzünden mouse'u fırlattığımı bilirim. Lovecraft'ın dediği gibi: insann en güçlü duygusu korkudur, en güçlü korku da bilinmeyenin korkusudur.(ya da öyle bişey işte :))[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Doom 3 hiç korkunç gelmedi. 2/10 falan veririm. Undying ilk başta bile korkutmayı başarmıştı beni , hani bi yerde tutulup kalıyorsunuz bi yaratık elinde zincir sallıyor. Birden karanlık yanınızda beliriyor baya tırsmıştım. Aynalar falanda iyiydi. Undying daha iyi derim.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Predator Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ha ayrıca katılıyorum avp deki Marine atmosferini çok sayılı oyun verebilir. bimp sesi öldürüyor insanı[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 5/10.. ilk 15 dk 8/10 olabilir ama sonrasında o yaratık belirme pattern'ine alışıyor insan ki önceki doom'lar da böyleydi, gizli kapı açılır arkanızdan yok kapıyı açınca üzerinize atlar filan. ilk doom'ları oynarken hazırlıksızsam benzer şekilde korkabiliyorum gene, (ürkmek mi desek yoksa) tabii bunda grafik, ses filan son model olduğundan daha etkili.. :) normal giderken iyi de bazı yerler cidden korkutucuydu, dümdüz giderken birden heryerin kararıp pentagramların üstünüze üstünüze gelmesi ya da uzaklardan gelen bebek sesleri filan. durup ne yapsam diye düşünüyordum gelecek şey topu topu bir yaratık olduğu halde.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bence de korkunç değil çünkü oyunu açmak yemiyor :) karanlıktan korkum yoktur ama bu oyunu açamıyorum (sewmem abuk sabuk yaratıklı şeyleri)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle screamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kortucu değil daha çok arkanızdan biri çıkar bööööö der ya onun gibi olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zaten korkutuculuğu da burda :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehe yaw ben bi 15 dakka oynadim sora bilgisayarı dugmesinden kapadım oyundayken:-p saka bi yana yasım ilerlemisde olsa tırsarım bole seylerden 15 dakka dayanabildim ben oyuna. telsizden gelen bagırıslar cıgırıslar bi yandan da karanlıktan fırlayan zombiler. gerildim yaw[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oyunun amacı o zaten korkutmak değil,germek.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Beni gayet gerdi kendisi hatta fazlası ile gerdi. Korktum evet korktumda :=) yerimden sıçradığımı biliyorum :=P Elektiriklerin kesilip bir gülme sesinin eşlik etmesi beni germeye ve bir önceki odaya dönüp , ana dur bakim şeklinde tırs tırs ilerlememe yetiyor yane :=) Ah zaten insan gerçek olmadığını bildiği hiçbirşeyden korkmaz öteki türlü mantıkla giderseniz ki :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence ürkütücü baya hehe gerdi beni kapattım oyunu bi 15dk oynayıp hatta yanımda karanlıktan babası çıksa vuracak olan bonecrusher vardı, ona rağmen yani :P Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: EagleEye, 06 Eylül 2004 14:59 tarihinde demiş ki: bence ürkütücü baya hehe gerdi beni kapattım oyunu bi 15dk oynayıp hatta yanımda karanlıktan babası çıksa vuracak olan bonecrusher vardı, ona rağmen yani :P Ahah eagle da benden 15 dakka dayanbildim:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o kdr safsata yaptılar oynarken canım sıkıldı 4/10..Abartıldığı kadar olmadığı için..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/544745-doom-3-u-ne-kadar-korkutucu-buldunuz/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 u ne kadar korkutucu buldunuz??.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bence de korkunç değil çünkü oyunu açmak yemiyor :) karanlıktan korkum yoktur ama bu oyunu açamıyorum (sewmem abuk sabuk yaratıklı şeyleri)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
screamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kortucu değil daha çok arkanızdan biri çıkar bööööö der ya onun gibi olmuş[signature][hline]Lil'Alur for Shar
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zaten korkutuculuğu da burda :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehe yaw ben bi 15 dakka oynadim sora bilgisayarı dugmesinden kapadım oyundayken:-p saka bi yana yasım ilerlemisde olsa tırsarım bole seylerden 15 dakka dayanabildim ben oyuna. telsizden gelen bagırıslar cıgırıslar bi yandan da karanlıktan fırlayan zombiler. gerildim yaw[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oyunun amacı o zaten korkutmak değil,germek.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Beni gayet gerdi kendisi hatta fazlası ile gerdi. Korktum evet korktumda :=) yerimden sıçradığımı biliyorum :=P Elektiriklerin kesilip bir gülme sesinin eşlik etmesi beni germeye ve bir önceki odaya dönüp , ana dur bakim şeklinde tırs tırs ilerlememe yetiyor yane :=) Ah zaten insan gerçek olmadığını bildiği hiçbirşeyden korkmaz öteki türlü mantıkla giderseniz ki :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence ürkütücü baya hehe gerdi beni kapattım oyunu bi 15dk oynayıp hatta yanımda karanlıktan babası çıksa vuracak olan bonecrusher vardı, ona rağmen yani :P
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: EagleEye, 06 Eylül 2004 14:59 tarihinde demiş ki: bence ürkütücü baya hehe gerdi beni kapattım oyunu bi 15dk oynayıp hatta yanımda karanlıktan babası çıksa vuracak olan bonecrusher vardı, ona rağmen yani :P Ahah eagle da benden 15 dakka dayanbildim:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
Asura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o kdr safsata yaptılar oynarken canım sıkıldı 4/10..Abartıldığı kadar olmadığı için..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ...
Öne çıkan mesajlar