Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Arkadaşlar bizim kapı kolu kırılmıştı, daha önce bir garbage konusuna konu olmuştu hatta. Kol aldık şimdi yeni, nasıl takılır bu bilen var mı? http://www.formtrade.com.tr/userfiles/products/fors_otel_tipi_kilit170986.jpg
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Chemical'ın okuldan dönmesini bekle, 2 dakikada evladiyelik tutorial hazırlar
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Satılırken birbirine takık olarak satılıyormuş bu, ayırmayı başarsak takacaz da, ayıramadık parçaları.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi adam kapı kolu nasıl takılır diye topic açmış. Kapı kolu ne kadar complex olabilir ki? İYİ FORUMLAR!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Leadman said: Satılırken birbirine takık olarak satılıyormuş bu, ayırmayı başarsak takacaz da, ayıramadık parçaları. e mantıken ayrılmaları gerek, aldığınız yer yakınsa bir gidin sorun isterseniz. Ben ne zaman bu tarz birşeyi kendim yapmaya kalksam evde bulunmayan bir alet edevat gerekmiştir :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 digerini söktünüz Mekanizmayı anladınız Yeni olanın eskinin yerine uyacagından eminsiniz. Buraya kadar bi sorun yoksa kilidin göbeğini kollardan ayırmak için pim vardır kara bi delik.ordan ince bi çiviyle kaktırın.pim yoksa vida vardır.
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yakın değil ve hala sökemiyoruz. :D Zaten diğer bozulanı da kırarak sökmüştük. İnce bir olayı var ama işte...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 e nasıl halloldu anlat biz de öğrenelim :D
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Pakette klavuz varmış, resimli. :D :D :D
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynen. :D Biz de fena olduk kağıdı bulunca.
Öne çıkan mesajlar