Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.iwatchstuff.com/2011/02/21/apollo-18-teaser.jpg Apollo 18, insanlığın ayak basabildiği en uzak nokta olan Ay’a düzenlenen 17 resmi görevin ardından son bir gizli görev daha almıştı. Ancak daha önceden alınan görüntüler haricinde ay’da ne olduğunu kimse bilmiyordu. Tabi ki, şimdiye kadar. Apollo 18′in 70′li yıllarda aydaki çalışmalardan sonra saklanan görüntülerinin gün yüzüne çıkması ile birlikte aydaki yaşam belirtileri de ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine Nasa’nın bu görüntüleri neden sakladığını araştırmak için bir grup insan bu olayın üzerine gider ve olayın iç yüzünü anlamak için bir grup astronot Ay’a gider. http://www.youtube.com/watch?v=0F6DU6gx7-w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hiç ilgi çekici değil ya. mars filan olsa neyse de ay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 paranormal activity episode moon pöf.. sıradaki film pls. hatta: We've already seen "The Blair Witch Project," "Paranormal Activity" and "Cloverfield," yet The Weinstein Company still believes that people will think that a film is real if you simply tell them that it is. Bob Weinstein is out there promoting his new "Apollo 18" movie and is claiming that it is not a work of fiction. "People intrinsically know there are secrets being held from us," Weinstein told Entertainment Weekly. "Look at WikiLeaks: There are secrets that are really true to the world. It's not bogus. We didn't shoot anything. We found it. Found, baby!" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Filmi izlemiş kadar olduk. Nasıl trailer bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 apollo 13 devamı falan mı diye geldim hüsran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ayın yüzeyinde veya boşlukta başka bir yerde kaskın ön yüzündeki altın kaplı güneşliği açarsan yüz müz kalmaz adamda. et sote olur orası. hiç mi danışmanları falan yokmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bilim kurgu filmlerine öyle bir hasret kaldım ki ne olursa olsun seyredip beğeneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dostum bu bilim kurgu bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu ne kadar kötü bişeydir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 MeSh said: dostum bu bilim kurgu bile değil. mesajımı traileri seyretmeden önce yazmıştım ... yine bir hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bide buna benzer bi trailer daha izlemiştim yine böyle aya falan gidiyorlar ama ayın karanlık tarafında nazilerle karşılasıyorlar bilen versa link versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 iron sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Çok kötü filmler bunlar.. sdfsdf Ama Carl Rinsch ve Neill Blomkamp hariç yeni nesilden adam gibi sci-fi çekicek adam yok galiba.. bi eleman daha vardı Neill gibi çıkmış. reklam filmleri de vardı bol scifi kurgulu. güzel bişiler gelicekti 2012'ye adını hatırlamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Flassh said: bide buna benzer bi trailer daha izlemiştim yine böyle aya falan gidiyorlar ama ayın karanlık tarafında nazilerle karşılasıyorlar bilen versa link versin ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ahahaha bu ne kafası lan hikayeye bak O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CSb6vP7pBls&feature=feedu iron sky (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 paranormal moon aynen dedigin gibi. digeri icin kelime bulamadim ama acikcasi onu izlemek istedim. ayin karanlik tarafinda naziler yani dana ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 "kahraman amerikalılar" klişeleri barındırmazsa kendimi tutamam izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 topiğe sovereyni davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar