Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battle hesabında iki login olurmu?

Exceed

Öne çıkan mesajlar

Ana hesabımda 2 tane 85 level var battlenet hesabımı girdiğim zaman
add trial hesabı ekleyebiliyoruz bu hesabı açtırıp key leri aktiveti edip level 85 lerden birisinide buraya transfer ederek ayrı ayrı bilgisayarlarda iki login ekranda aktif olurmu şayet olursa arkadaş hiç kasmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

bu tarafı düşünmemiştim:) şu an wow1 trial hesabı açıldı cd key girdikten sonra bu ad değişirmi mesala benim login ekranı x bir isim şifre x bir şifre arkadaşın login ekranı farklı login ve farkı şifre olacak şekildemi boşu buşuna 20 euro bayılmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmaya çalıştığın şey sahip olduğun 2 tane level 85 charın birini arkadışına vermekse, kullanacağın en uygun yol bence şudur:

1) Yeni bir battle.net hesabı almak ve hesabı alırken aynı diğer battle.net hesabınla aynı ismi-soyadı-adresi kullanmak. Yani senin adına 2 tane battle.net hesabı omuş olacak.
2) Sonra yeni hesaba bir adet WoW almak ve diğer hesaptan bu WoW'a (sonuçta ikiside senin hesabın) istediğin charı geçirmek.

Böylece arkadaşın hesap adı, maili ve şifresi tamamen farklı ama senin ismine açılmış bir hesapta oyununu rahat rahat oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı Battle.Net hesabına bağlı birden fazla account için şöyle oluyor.
1. Resimde accountların bağlı olduğu B.Net mail adresin ve şifren aynı oluyor onu kullanıyorsun.

2.Resimde ise yeni bir pencere açılıyor ordan girmek istediğin account u seçiyorsun.

**Remember Account Name'i işaretlediysen, bu sefer 1. Resimde ek olarak "Battle.Net Account Name"'in altına o hesaba bağlı accountlar gözüküyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Cahilliğimi bağışlayın , açıkça sorayım. Bende iki tane hesap var. Bana ait. İkisini aynı pc den açıp dual-boxing yapmak istiyorum. Tutorial baktım da bayağı uzun.. Kolay olurmu acaba diye sorayım dedim. Bayağı uğraşı gerekiyorsa programı boşuna almıyayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...