Exceed Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ana hesabımda 2 tane 85 level var battlenet hesabımı girdiğim zaman add trial hesabı ekleyebiliyoruz bu hesabı açtırıp key leri aktiveti edip level 85 lerden birisinide buraya transfer ederek ayrı ayrı bilgisayarlarda iki login ekranda aktif olurmu şayet olursa arkadaş hiç kasmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 tek dezavantajı f.list'inde oludugun kişiler bazen sen diye ona mesaj atabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu tarafı düşünmemiştim:) şu an wow1 trial hesabı açıldı cd key girdikten sonra bu ad değişirmi mesala benim login ekranı x bir isim şifre x bir şifre arkadaşın login ekranı farklı login ve farkı şifre olacak şekildemi boşu buşuna 20 euro bayılmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hayır ikisi de bağlı bulunduğu batte.net hesabının mail ini alır user olarak, şifre değişik olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bildiğim kadarıyla atıyorum adın ahmet yılmaz ise, ahmet yılmaz 1 ve ahmet yılmaz 2 diye ayrılıyor ama emin değilim öyle olmayabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Yapmaya çalıştığın şey sahip olduğun 2 tane level 85 charın birini arkadışına vermekse, kullanacağın en uygun yol bence şudur: 1) Yeni bir battle.net hesabı almak ve hesabı alırken aynı diğer battle.net hesabınla aynı ismi-soyadı-adresi kullanmak. Yani senin adına 2 tane battle.net hesabı omuş olacak. 2) Sonra yeni hesaba bir adet WoW almak ve diğer hesaptan bu WoW'a (sonuçta ikiside senin hesabın) istediğin charı geçirmek. Böylece arkadaşın hesap adı, maili ve şifresi tamamen farklı ama senin ismine açılmış bir hesapta oyununu rahat rahat oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Battle.net accountu altında kaç tane birbirinden bagımsız WoW hesabın varsa onlarla oynayabilirsin aynı anda. username farklı passwordleri farklı/aynı olabilir. AMA aynı wow accountundaki 2 charla login olamazsın aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 username farklı olamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 en iyisi Fremoon dediği gibi yapayım hiç denemediğim kafamda için şüpheler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 PArdon username aynı ama account namei degişik seciyorsun değişik accountlar için. Ahanda bu da bağlantı penceresi. En tepe battle.net user name sonra hangi account seciyorsun sonra password ve kullanıyorsan authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Aynı Battle.Net hesabına bağlı birden fazla account için şöyle oluyor. 1. Resimde accountların bağlı olduğu B.Net mail adresin ve şifren aynı oluyor onu kullanıyorsun. 2.Resimde ise yeni bir pencere açılıyor ordan girmek istediğin account u seçiyorsun. **Remember Account Name'i işaretlediysen, bu sefer 1. Resimde ek olarak "Battle.Net Account Name"'in altına o hesaba bağlı accountlar gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 freemoon un dedıgını yap sen kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ya biride bana multibox u anlatsın.. Kolaymı zormu, değermi uğraşmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.solidice.com/keyclone/ çok kastıran birşey değil bu programı satın alıcaksın sonra bir kaç guide okudunmu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Eğer 5 ve uzeri karakter kasacaksan değer ama 2 karakter için değmez. Ve hangi classın kasacagında çok önemli. Özellikle melee classların multiboxlamak casterlara göre baya daha karışık ve zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Valla, oyunda max levellemediğim bir tek shaman kaldı. Hazır shaman kasacakken multibox halayim var ama 2 karakter düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Peki yapan varmı hiç? İkinci makine tamirde şu an. Aynı makinede ikinci oyunu açsam, ayarlar daha kolay olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Trial muhtemelen karakter transferi gibi hizmetlerden yararlanamıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Trial derken ? Hem oyun hesabı hem keycyclon normal olacak ! Tek makineden çalıştırsam olur herlalde değilmi iki hesabı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 2 accountan birinin sahibi kankan digeri ise yoldan gecen 3. kisi oluyor. real id ekleyemiyorsun, tek dez avantajı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Cahilliğimi bağışlayın , açıkça sorayım. Bende iki tane hesap var. Bana ait. İkisini aynı pc den açıp dual-boxing yapmak istiyorum. Tutorial baktım da bayağı uzun.. Kolay olurmu acaba diye sorayım dedim. Bayağı uğraşı gerekiyorsa programı boşuna almıyayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar