SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gemlikli olm ağzından yel alsın hobi olarak gidiyorum ben bursaya bu arada o meşhur "bursa motor" tabelasının fotoğrafını çekecektim otobüsle önünden geçerken ama o kırmızı tabelayı değiştirdiler geçen hafta, yeşil beyaz daha ufak fontla yazılmış bi tabela yaptılar eheüheh
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Üniversite öğrencisinden uygulamalı cinsellik ve fetiş dersleri. İrtibat no: 0900...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Seagle atma sende Bursalısın şimdi oklar doğrultulunca gemlikliyim ayağına yatma :D
Larva Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Dubel kullanmistir umarim. Madem egitim amacli bunlar da ogretilsin.
Qualance Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 o matkap ya dandik bişi tam devirine felan cıkmıyor yada devri çok düşük bir matkap kullanmışlar. Tam devirinde hem dönüp hemde darbe fonksiyonunu kullandılar ise o kadında buna dayandı ise ondan kimseye fayda gelmez, bir üstteki arkadaşın dediği gibi dübel koyup vidalamak daha karlı olucaktır.
Öne çıkan mesajlar