Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Nasıl olsa bundan sonra yazdığım adam gibi şeylerin hepsi silineceği veya benim isteğim dışında değiştirileceği için. paticik accountumu, bir teşekkür karşılığı satıyorum. Karakterin özelliklerini bilmenize gerek yok. İsteyenler Ö.M atsın.:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 amma drama yaptın be abi.rahat ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 arkadasim algi zorlugun mu var? burasi eve online bolumu. eve online ile ilgili birsey yazacaksan yaz. ha yok derdin baska birseyse, kisisele yaz. oraya tasiyorum bunu ordaki arakdaslar ilgilensiz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Drama yaptın derken, yani tiyatro anlamında mı söyledin, yoksa dram mı yaptın demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 man up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar