Qualance Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Topları görünce, bir zamanlar lipton yeşil çayın yanında verdiği top aklıma geldi bendeki kırılmıştı, gittigidiyorda buldum saplı yapmışlar 3 tane aldım bakalım inş paslanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çaydan nefret ederim aslında. sadece kahvaltıda 1 su bardağı dolusu bi de bol şekerle işte öle ağzımı ıstlatsın diye içerim. bi de çay yapıldıysa alırım bi bardak sigarayla içerim. yani öle tutup ben çay demliyim de içiyim ya gibi bişeyim yok hiç. sevmem. ayrıca çay öle çok iyi bişi de değil. heleki cok şekerli ve sürekli içenler için. çay süzgeci falan duymuştum da ilk defa burda görüyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 evet bu tam fire and forget süzgeci (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 diğerleri hep paslanıyor. şu bombeli kıskaçlı olan da bardak için yine de kaçırıyor o posayı. en güzeli bu ama çaydanlığa takmayı öğrenmek biraz zaman alabilir :) ben usta oldum artık hıh. kesinlikle otu püsürü kaçırmıyor. gayet güzel çay keyfi yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu arda çaydan konuşulmuşken doğadan un gizli bahçesi şu ana kadar içtiğim en güzel poşet çay. tavsiye ederim. doğuş ne alaka ya doğadan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 doğadan olmasın o ? doğuşunkini bilemicem ama doğadanın gizli bahçesi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 o tea for me nin demlikleri de güzel. biraz pahalı yapmışlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.teaforme.com.tr/images/biskvi/potvemumluk001.jpg şunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ne kadar birde nerde satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bi dakka ya mumla mı ısıtılıyo bu demlik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 öeh fantaziye bak 70 liraymıs bide paso mum alcaz bunun için ya bırak.. misafir gelse bekle babam ısıtsın o mum çayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kaynar suyu dolduruyorsun, mumu yakıyorsun su sıcak duruyor. kaynamıyor ama soğumuyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: doğadan olmasın o ? doğuşunkini bilemicem ama doğadanın gizli bahçesi döver evet evet doğadan olacak. yargılıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 siyah yarım saat kaynatılan türk çayı gibi şeyler için değil abi bunlar, garipsemeyin, poşet çay gibi çalışan çaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SoulCube said: öeh fantaziye bak 70 liraymıs bide paso mum alcaz bunun için ya bırak.. misafir gelse bekle babam ısıtsın o mum çayı. mumlar ucuz, 50 tanesi 10 liraya mı ne satılıyor. suyu kaynatan mum değil tabiki ama sıcak tutuyor işte. havalı oluyor gayet. bir de hemen dibinde duruyor kalkıp doldurman gerekmiyor, çay soğumuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ha o zaman iyi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SoulCube said: bi dakka ya mumla mı ısıtılıyo bu demlik ? tealight zaten ismi. turkcesi de tiilayt mum boyle metroda 100 lu paketi 15 lira mi ne. ingiliz tarzi, cayi sicak tutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 SoulCube said: ne kadar birde nerde satılıyo bunun ateşe dayanıklısını gördüm ocak üstünde yine cam ve içi güzgeçli. 15-25 TL arası büyüklüğüne göre değişiyor. uyduruk pasajlarda falan satıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ha bi de karılar hasta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 amaç o panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ben çay içmem zaten ayda 1 tane belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çayına koyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 5 şekerden aşağı atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar