Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL YARDIM: ÖSS YERLEŞTİRME ZARFIM KAYBOLDU!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR ÖSS DEN GELEN YERLEŞTİRİLDİNİZ FORMU, YANİ ZARFLA GELEN VE TELEFON FATURASI GİBİ OLAN ZARF KAYBOLDU VE BULAMIYORUM. HERYERE BAKTIM YOK. BUGÜN GİTMEM LAIZM ÇANAKKALYE VE NE YAPABİLRİİM. İSTEENEN BELGELER ARASINDA YER ALIYOR! LÜTFEN YARDIM EDİN! :( :( :( :([signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
Mesaj tarihi:
Kayıdın ilk günüdür bugün. Gidiyosun ankaraya bugün. Ordan osym'den belgenin kopyasını alıp yarında oradan çanakkaleye geçiyosun. Bir daha önemli eşyaların kaybedildiğinde ne sonuçlar doğuracağını öğreniyorsun..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Mesaj tarihi:
internetten öss sınav sonucunun çıktısını al onla kayıt olursun.ankaraya gelmen gerekmez...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 06 Eylül 2004 12:05 tarihinde demiş ki:
internetten öss sınav sonucunun çıktısını al onla kayıt olursun.ankaraya gelmen gerekmez...

Olmaz öle şey.[signature][hline]Allah kahr bela..
Mesaj tarihi:
Kayıda giderken gerekli her evrakın aslını götürmen gerekir fotokopisi internet çıktısı vb. asla kabul edilemez OSYM ye başvuru yap çok kısa sürede evrakın yenisi veriliyormuş diye duydum
Mesaj tarihi:
1 saatte veriyorlar . genelde her sene estten dosttan birileri kaybedip gelirdi ankaraya cok biliyorum bu konulari bu yuzden . bu sene allaha sukur sadece 1 lgs giris belgesi vakasi oldu ki onda kaybedenin gelmesine gerek olmadigi icin hafif hasarla atlattik olayi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
şimdi bizim 2-3-4 eylül de ön kayıtlar var fakülteye göre .

2 sinde arkadaşın kayıdı var. Kendisi inşaat mühendisi. Adama daha gelmemişti zarf yerleştirildiinen dair. Adam gitti kaydını yaptırdı. Çünkü üniversteye gelmiş zaten kimlerin yerleştirildiği falna.

ps: boğaziçi üniden bahsediom..
ama bütün ünilere geliodur sonuçta.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
absolut dediği doğru gerek kalmaz çünkü ösym liste yolluyor okullara kimin kazandıgı felan bellidir. Ama sen yinede okulla temasa geç kabul etmezlerse ankaraya gider alırsın 1 gün içinde[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Mesaj tarihi:
Bütün okullara OSYM kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin resimli belgelerini yollar kayıtlardan önce ancak bu belge öğrenciden istenir mutlaka hemde asıl belge liste okula gitse bile o belge istenir
  • Yeni Oluştur...