moncici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ya abi ne açıklanıcak işte. portecho, model, aydilge, multitap, mabbas, bitane alman dj, suitcase (bu süpriz at) büyüklü olarak da daha önce türkiyeye iki kere gelmiş bir indie rock grubu fix'd gitmeyin şu pozitife para kazandırmayın. uyuz oluyorum hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bi de bu line up ı yapıp "işte biz müthişiz" diye ortalarda dolaşmıyolar mı kasıla kasıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 biletixte sadece one love olarak geçiyor efes pilsen eki yok bu sene +24'ü kurtarmış olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kötü mötü. festival'e gidememek ne demek lan. düşündükçe ana avrat sövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Hayır, 24+ hala yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 napae said: Hayır, 24+ hala yine de. öyleymiş şimdi okudum radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 olay EFES ön adında değil ki. PİLSEN takısında tüm olay. Takımın ismi bile sadece EFES olabiliyor. Önemli olan festivalin adında olması değil ana sponsoru olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu 24 yas kuralı tam olarak nasıl hesaplanıyo bilen araştıran var mı? illa doğum günümden sonra mı olmalı yoksa seneyle kurtarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dogum gününden sonra olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 büyüyünce gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar