Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Starcraft : Broodwar yükledim.Ancak oyun çalışmıyor.Crack fln tutturdu gidiyor. www.starcraft.gen.tr'den yükledim.Sadece StarCraft BroodWar'ı yükledim.Daha naapcam?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 starcraft v2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ehr verisyonun cracki farkli sanirm ondan sorun tabi Benim anladiigm senin oyunu patchliym sorna calıstıramaman.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Oyunu açmak isteyince ne hatası veriyor ? Bende şimdi downloada başladım sorununuzu daha iyi anlayabilmek için. Kopya StarCraftlara patch yaptığınız zaman eski versiyona uygun olan crack çalışmadığı için cd yi koyun hatası verir ama söylediğinize göre patch de yapmamışsınız. edit: Download adresine baktım "Starcraft: Broodwar Full versionu. Sadece download edin, ustune 1.10 patchi kurum sitedeki loader crackini cekin. Hersey hazir" yazıyor sitede. Yani sizin download ettiğiniz versiyon crackli değil , gerçi son SC:BW versiyonu 1.11 onu download edip ona göre bir crack indirirseniz çalışacaktır[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Download um 75. mb da kesildi , gece tekrar download a bırakıcam ama bu sefer bir download programı kullanıcam , ama sanırım sorun yukarıda belirttiğim gibi[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 her patch icin ayri crack var dememe gerek yok sanirim ve o hatada mevcut patch icin yanlis crack kullandiginda cikar . again.atmesknet adresinden de sc ile ilgili envai cesit program i cekip yukleyebilirsin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 O sitede bir problem var o zaman. Bana başka bir site önerebilir misiniz?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar