Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft v2

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

Starcraft : Broodwar yükledim.Ancak oyun çalışmıyor.Crack fln tutturdu gidiyor.

www.starcraft.gen.tr'den yükledim.Sadece StarCraft BroodWar'ı yükledim.Daha naapcam?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu açmak isteyince ne hatası veriyor ? Bende şimdi downloada başladım sorununuzu daha iyi anlayabilmek için.

Kopya StarCraftlara patch yaptığınız zaman eski versiyona uygun olan crack çalışmadığı için cd yi koyun hatası verir ama söylediğinize göre patch de yapmamışsınız.

edit: Download adresine baktım "Starcraft: Broodwar Full versionu. Sadece download edin, ustune 1.10 patchi kurum sitedeki loader crackini cekin. Hersey hazir" yazıyor sitede. Yani sizin download ettiğiniz versiyon crackli değil , gerçi son SC:BW versiyonu 1.11 onu download edip ona göre bir crack indirirseniz çalışacaktır[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Paticik StarCraft Forumları

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her patch icin ayri crack var dememe gerek yok sanirim ve o hatada mevcut patch icin yanlis crack kullandiginda cikar .

again.atmesknet adresinden de sc ile ilgili envai cesit program i cekip yukleyebilirsin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

O sitede bir problem var o zaman.

Bana başka bir site önerebilir misiniz?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...