Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenilir PowerLeveling Servisi.(Tek kişi )

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Güvenilir olmadığını söylemedim, bir konu ile ilgili görüşümü gayet düzgün bir üslupla belirttim. Beğenip beğenmemek okuyanların elinde, beğenmediysen sallamazsın, böyle ergen tavırlara gerek yok.

Şimdi kaynak vermeyeceğim çünkü amacım topic sahibi arkadaşa saldırmak falan değil, sadece araştırmadan ve fikrin olmadan atıp tuttuğunu belirtmek adına şöyle bir şey özetleyeceğim: 60$ (yani yine 90 TL) karşılığında; questlerden gelen drop ve goldlar + 2000G, 525 First Aid ve yanında seçmeli olarak 1.500 JP/3.000 HP/bir 525 gathering skill veren bir yer buldum, üstelik 3 günde. Çok merak eder inanmaz vs. olursan özel mesaj at, adresi vereyim. Bu meraktan ilk denediğim site hem de, alıcı gözle araştırsan biraz daha iyisi de çıkacaktır.

Troll nedir onu öğrenin ayrıca önce, bizim gençlikte "lamer" modaydı şimdiki ergenlerde "troll" çıktı, herkes yerli yersiz kullanır oldu.

3 yasından beri bilgisayar mı kullanıyosun? 5 yasındada kendini genc mi sanıyodun?

diger powerleveling servisleri heryerde reklam yapıyo bu arkadas kendi topicinde reklamını yapıyo bunu yeniden oku ayrıca cinli siteye sen guvenmeye devam et 2 arkadasımın sifresi gitti geri aldılar evet ama sonuc? para bosa gitti

o zaman arkadasa dersinki(ozel mesajla) su sitede su fiyata buldum bunun uslup u mu dersin artık ne diyosalar senin "gencliginde" budur. o zaman arkadas sana gereken cevabını verir ama bu sekilde(lamerlik) sizin gencliginizde dedikleri gibi yaparsan gereken cevabını alırsın sen cinli sitelere devam et "

tebrik ediyorum daha ucuza bulmussun bende site accıcam 1-80 10 tl diye her halta inanma tavsiyem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Özel mesajla söylemem gerekseydi burası forum değil, ilan tahtası olurdu. Alıcı adaylarını da bilgilendirmek gerekiyor böyle durumlarda. Saldırgan bir tutum veya haksız bir itham içerse, senden önce moderatör/adminler gereğini yapar zaten.

Site de Çin değil, İngiliz sitesi, daha önce PSN kartından cd-key'e kadar birçok alışverişim oldu. Dediğim gibi merak ediyorsan özel mesajdan verebilirim de, haklı çıkacağımı bildiğin için siteye bile bakma ihtiyacı duymadan "ahah her şeye inanma çin sitesi o" diye gereksiz bir yaklaşımda bulunmuşsun, olmamış.

Hayırlı tıraşlar :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Özel mesajla söylemem gerekseydi burası forum değil, ilan tahtası olurdu. Alıcı adaylarını da bilgilendirmek gerekiyor böyle durumlarda. Saldırgan bir tutum veya haksız bir itham içerse, senden önce moderatör/adminler gereğini yapar zaten.

Site de Çin değil, İngiliz sitesi, daha önce PSN kartından cd-key'e kadar birçok alışverişim oldu. Dediğim gibi merak ediyorsan özel mesajdan verebilirim de, haklı çıkacağımı bildiğin için siteye bile bakma ihtiyacı duymadan "ahah her şeye inanma çin sitesi o" diye gereksiz bir yaklaşımda bulunmuşsun, olmamış.

Hayırlı tıraşlar :p

eyvallah yigen(hayırlı tıraslar icin)

googleda aratıp ilk buldugun site diyosun sonra hep alısveris yaptıgım ingiliz sitesi diyosun bu bir celiski mi (gencliginizde oyle deniyordu galiba)

atabilirsin linki cd-key vermeleri senin id-pass verip onların kasması ile alakalı degildir not olarak ekliyim
Sosyal ağlarda paylaş

hiposin said:

Baggio said:

"Google'da aratıp ilk buluğum" diye bir ifade göremedim, underline edebilir misin sana zahmet? Yoksa mesajlarımı daha dikkatli okumanı rica edeceğim.

vaay guncellemeyi yapmısız tebrikler guzel taktik :)

Paticik forumlarında mesajı attıktan 1 saat sonra güncelleme yapılamıyor, e bahsettiğimiz mesajlar arasında da 3 saat var, yani editlemiş olamıyorum. Fena fail oldu bu eheh.

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

hiposin said:

Baggio said:

"Google'da aratıp ilk buluğum" diye bir ifade göremedim, underline edebilir misin sana zahmet? Yoksa mesajlarımı daha dikkatli okumanı rica edeceğim.

vaay guncellemeyi yapmısız tebrikler guzel taktik :)

Paticik forumlarında mesajı attıktan 1 saat sonra güncelleme yapılamıyor, e bahsettiğimiz mesajlar arasında da 3 saat var, yani editlemiş olamıyorum. Fena fail oldu bu eheh.

o zaman hatanı gorup degistirmis olabilirsin neyse devam et yigen

edit: 2 defa guncellendi yazıyor guncellemedim de tam olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyordum çünkü, PL ile işim olmadı hiç, aklıma ilk gelen yer olarak da oraya girip fiyatlara baktım, böylece "veren bir yer bulmuş" oldum.

Yeterince Türkçe bilmeyince veya mesajlarımı taşikardi ile anlamadan okuyunca, üstüne "ahah editlemiş" diye yalan söylemeye kalkınca biraz double facepalm oldu yani kusura bakma :p Adres de 10 saniye içinde özel mesaj kutunda olacak.

Son mesajı da sen yaz içinde kalmasın, öyledir huyunuz genelde. İyi akşamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiposin said:

Dayanamadım bu arada üzgünüm, anlamana yardımcı olmak adına:

2 defa güncellendi. Son güncelleme 18/05/2011 20:06 tarihinde Baggio tarafından yapılmıştır.

Senin beni itham ettiğin saat 22:30 küsür olduğuna göre... sonunu sen getir abi yeter. Görüşürük.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

hiposin said:

Dayanamadım bu arada üzgünüm, anlamana yardımcı olmak adına:

2 defa güncellendi. Son güncelleme 18/05/2011 20:06 tarihinde Baggio tarafından yapılmıştır.

Senin beni itham ettiğin saat 22:30 küsür olduğuna göre... sonunu sen getir abi yeter. Görüşürük.

BEN" o zaman hatanı anlayıp duzeltmis olabilirsin demistim yukarda mesajımda anlamaya calıs

patide diger powerleveling servisi veren arkadastan da fiyata bakabilirsin

neyse daha fazla konu kirletirmesin ""
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...