ozii_x Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Merhaba arkadaşlar şu an 2-3 ay süresince boş bir zamanım var ve zamanı olmayan yada leveling'den hoşlanmayan kişilere ücret karşılığı bu hizmeti sağlayabilirim. Kendim hiçbir program kullanmadan quest ve dungeon ile kasacağım için bot sebebi ile başınız ağrımayacak veya böyle bir durumdan dolayı ceza alırsanız benim hizmet verdiğim dönemde, bütün key ücretlerini ödeyeceğim ( Gelen mail ile benim size vermiş olduğum hizmet dönemi uyuşursa tabi ) İsteyenler bana msn veya telefon ile ulaşabilir fiyat ve level durumunda anlaşabiliriz. 1-85 arası yada 1 level için bile hizmet verebilirim. msn : [email protected] tel: 541 931 56 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 wow yavastan powerlevel olayı felan yalan olcak gibi riftmidir ziftmidir ona geçiş yap bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Rift hiç oynamadım hadi wow'un sorumluluğunu alırımda bilmediğim veya oynamadığım oyun zorlar :) İhtiyacı olana wow'dan anca hizmet verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Güncel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 40-70 veya 40-80 için fiyat verebilir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ucunbiri said: 40-70 veya 40-80 için fiyat verebilir misin bana? Aslında çok sistematik bir fiyat tablom yok. Ama sen ben bu kadar verebilirim diye bir öneri yapabilirsen aşağı yukarı bir fiyatta anlaşırız gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ozii_x bence şöyle bi x to y leveling kaç para olarak güzel bi tablo yapıver koy , daha bi ciddi gözükür daha rahat bulursun :) pazarlık yolu biraz amatörce kaçıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 1-60 level arası --- 60TL (3-5 gün) 1-70 level arası --- 100TL (5-7 gün) 1-80 level arası --- 160TL (10-14 gün) 1-85 level arası --- 220TL (14-17 gün) 60-70 level arası --- 40TL (4 gün) 70-80 level arası --- 60TL (4 gün) 80-85 level arası --- 60TL (5 gün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Güncel. 80-85 Arası fiyat yanlışlığım var 90 TL dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Güncel.. ( Hayret birşey trollenmiyor bile başlık bu kadar değersiz mi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 40-70 için 50 lira veririm, karakter horde druid. hangi serverda hatırlamıyorum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Fiyatların baya hesaplı diğer başlıklarla kıyaslayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ucunbiri said: 40-70 için 50 lira veririm, karakter horde druid. hangi serverda hatırlamıyorum haha. Malesef :) Evet Rhez kardeşim hesaplı fiyatlar bi arkadaşa 60-80 kastım patiden 90 TL ücrete. Zamanında aldı o mutlu ben mutlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 40-70 arası bir fiyat belirtmediğin için öyle bir fiyat önerdim çünkü 1-60 için 60 lira 3-5 gün, 60-70 için 40 lira 4 gün demişsin yani gün başına istediğin ücret minimum 10 maksimum 20 lira. (benim istediğim level aralığını göz önüne aldığımızda tabii) 40-70 arasını kasman da yaklaşık 5-6 gününü alacaktır diye tahmin edip benim için en ucuz halini önerdim 5x10=50 lira. ticaret yapıyorsan eğer, normal şartlarda, o paraya olmaz şuna olur demen lazımdı. bence. :) neyse sana iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Pm attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 arkadaş gerçekten işinde iyi tavsiye ederim herkese fiyatlarda çok uygun zamanında yetişti karakterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 =) said: arkadaş gerçekten işinde iyi tavsiye ederim herkese fiyatlarda çok uygun zamanında yetişti karakterim Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Güncel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ozii_x said: Güncel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ozii_x said: ozii_x said: Güncel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yalnız 80-85 oyunun en kolay level aralıklarından biri abi, ne 5 günü ne 90 TL'si bence :p Ben bile 2.5 günde halletmiştim, powerlevelcı adam 2 yapar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Baggio said: Yalnız 80-85 oyunun en kolay level aralıklarından biri abi, ne 5 günü ne 90 TL'si bence :p Ben bile 2.5 günde halletmiştim, powerlevelcı adam 2 yapar heralde. epic trollsun git diger powerleveling servislerine bak adam 5 gunde yaparım demis nolcakki sana mı kaldı? adam dedigi gunde yapıyo mu yapıyo diger powerleveling servislerine gore daha mı ucuz evet diger powerleveling servisleri heryerde reklam yapıyo bu arkadas kendi topicinde reklamını yapıyo arkadası tamıyorum ama insanların verdigi bilgiler kendisinin guvenilir oldugunu gosteriyo avukatımıyım ? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Güvenilir olmadığını söylemedim, bir konu ile ilgili görüşümü gayet düzgün bir üslupla belirttim. Beğenip beğenmemek okuyanların elinde, beğenmediysen sallamazsın, böyle ergen tavırlara gerek yok. Şimdi kaynak vermeyeceğim çünkü amacım topic sahibi arkadaşa saldırmak falan değil, sadece araştırmadan ve fikrin olmadan atıp tuttuğunu belirtmek adına şöyle bir şey özetleyeceğim: 60$ (yani yine 90 TL) karşılığında; questlerden gelen drop ve goldlar + 2000G, 525 First Aid ve yanında seçmeli olarak 1.500 JP/3.000 HP/bir 525 gathering skill veren bir yer buldum, üstelik 3 günde. Çok merak eder inanmaz vs. olursan özel mesaj at, adresi vereyim. Bu meraktan ilk denediğim site hem de, alıcı gözle araştırsan biraz daha iyisi de çıkacaktır. Troll nedir onu öğrenin ayrıca önce, bizim gençlikte "lamer" modaydı şimdiki ergenlerde "troll" çıktı, herkes yerli yersiz kullanır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar