Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvenilir PowerLeveling Servisi.(Tek kişi )

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar şu an 2-3 ay süresince boş bir zamanım var ve zamanı olmayan yada leveling'den hoşlanmayan kişilere ücret karşılığı bu hizmeti sağlayabilirim. Kendim hiçbir program kullanmadan quest ve dungeon ile kasacağım için bot sebebi ile başınız ağrımayacak veya böyle bir durumdan dolayı ceza alırsanız benim hizmet verdiğim dönemde, bütün key ücretlerini ödeyeceğim ( Gelen mail ile benim size vermiş olduğum hizmet dönemi uyuşursa tabi )

İsteyenler bana msn veya telefon ile ulaşabilir fiyat ve level durumunda anlaşabiliriz. 1-85 arası yada 1 level için bile hizmet verebilirim.

msn : [email protected]

tel: 541 931 56 16
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
1-60 level arası --- 60TL (3-5 gün)

1-70 level arası --- 100TL (5-7 gün)

1-80 level arası --- 160TL (10-14 gün)

1-85 level arası --- 220TL (14-17 gün)

60-70 level arası --- 40TL (4 gün)

70-80 level arası --- 60TL (4 gün)

80-85 level arası --- 60TL (5 gün)
Sosyal ağlarda paylaş

40-70 arası bir fiyat belirtmediğin için öyle bir fiyat önerdim çünkü 1-60 için 60 lira 3-5 gün, 60-70 için 40 lira 4 gün demişsin yani gün başına istediğin ücret minimum 10 maksimum 20 lira. (benim istediğim level aralığını göz önüne aldığımızda tabii)

40-70 arasını kasman da yaklaşık 5-6 gününü alacaktır diye tahmin edip benim için en ucuz halini önerdim 5x10=50 lira. ticaret yapıyorsan eğer, normal şartlarda, o paraya olmaz şuna olur demen lazımdı. bence.

:) neyse sana iyi satışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Baggio said:

Yalnız 80-85 oyunun en kolay level aralıklarından biri abi, ne 5 günü ne 90 TL'si bence :p Ben bile 2.5 günde halletmiştim, powerlevelcı adam 2 yapar heralde.

epic trollsun

git diger powerleveling servislerine bak adam 5 gunde yaparım demis nolcakki sana mı kaldı?

adam dedigi gunde yapıyo mu yapıyo
diger powerleveling servislerine gore daha mı ucuz evet
diger powerleveling servisleri heryerde reklam yapıyo bu arkadas kendi topicinde reklamını yapıyo

arkadası tamıyorum ama insanların verdigi bilgiler kendisinin guvenilir oldugunu gosteriyo

avukatımıyım ? hayır
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenilir olmadığını söylemedim, bir konu ile ilgili görüşümü gayet düzgün bir üslupla belirttim. Beğenip beğenmemek okuyanların elinde, beğenmediysen sallamazsın, böyle ergen tavırlara gerek yok.

Şimdi kaynak vermeyeceğim çünkü amacım topic sahibi arkadaşa saldırmak falan değil, sadece araştırmadan ve fikrin olmadan atıp tuttuğunu belirtmek adına şöyle bir şey özetleyeceğim: 60$ (yani yine 90 TL) karşılığında; questlerden gelen drop ve goldlar + 2000G, 525 First Aid ve yanında seçmeli olarak 1.500 JP/3.000 HP/bir 525 gathering skill veren bir yer buldum, üstelik 3 günde. Çok merak eder inanmaz vs. olursan özel mesaj at, adresi vereyim. Bu meraktan ilk denediğim site hem de, alıcı gözle araştırsan biraz daha iyisi de çıkacaktır.

Troll nedir onu öğrenin ayrıca önce, bizim gençlikte "lamer" modaydı şimdiki ergenlerde "troll" çıktı, herkes yerli yersiz kullanır oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...