Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siminya - Küresel Keriz

Leadman

Öne çıkan mesajlar

su acaip salakca savunmalari olmasaydi milyonlarca bloggerdan biriydi 2 sayfalik topice bakanlarin gozunde. simdi milyonlarca aptaldan biri oldugunu gorduk.
reklamin iyisi-kotusu falan diycem yine ama, kendini bu kadar da cahil ve beyinsiz olarak tanitmaz ya bi insan.

belki biri merak edip okuycakti ne yazdigini. kotu yaptin.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış:

yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi

Ne denir ki yani.

Flawless victory.
Sosyal ağlarda paylaş

phobein said:

Actim acmam mi :))) ama Simin gibi yazmam imkansiz o idolum benim.Kitapini iple cekiyorum ama yazma taraftari degil gibi daa dogrusu cozemedim :/.
Artemisia ise Friendfeed'in kralicesidir hastasiyiz ff cek.Onyargili olmayin okuyun yazilarini gayet entellektuel bence.

ha bide bu bloggerların kitap yazması çıktı

içerik;
geçen bi oğlan gördüm kütür kütürdü ile başlayıp anne ben evde kaldımla bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış:

yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi

Ne denir ki yani.

erkeklere karsi gelistirilmis bir savunma mekanizmasi bu.
aykiri kiz kafasi böyle bisi olsa gerek, ''diger kizlar'' gibi olmadigini belli etmeye calisiyo arkadas gerek uslubuyla, gerek ettigi küfürlerle ve cikislariyla.

cok pis analiz yaparim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ne denir ki yani.

ahah bisi denmez. kosarak kacilir. herkes kendi seviyesindeki insanlarla muhatap olsun. kirilmasinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

"roket adam" said:

Ne denir ki yani.

erkeklere karsi gelistirilmis bir savunma mekanizmasi bu.
aykiri kiz kafasi böyle bisi olsa gerek, ''diger kizlar'' gibi olmadigini belli etmeye calisiyo arkadas gerek uslubuyla, gerek ettigi küfürlerle ve cikislariyla.

cok pis analiz yaparim.

vaniLLe reyiz
senin değerini bilmiyoruz biz valla ya
canıms :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

sakin ol şampiyorn. eahahah

ben cool story sis dedim ama. en azından bunu öğrendi buradan.

en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum.

OF TARTIŞMAYI YENİDEN ALEVLENDİRECEKSİN
NE BU BETON SIVA ALÇI KALEBODUR SEVDAN SENİN

ehüehehüehe
Sosyal ağlarda paylaş

phobein said:

Actim acmam mi :))) ama Simin gibi yazmam imkansiz o idolum benim.Kitapini iple cekiyorum ama yazma taraftari degil gibi daa dogrusu cozemedim :/.
Artemisia ise Friendfeed'in kralicesidir hastasiyiz ff cek.Onyargili olmayin okuyun yazilarini gayet entellektuel bence.

okudum işte de daha önce yazdığım gibi. yazıp yazıp onları buraya geldiğinde ben beklerimki, ya hiç gelmesin yada gelip naber lan godoşlar falan desin.
veya derdi gercekten neden kadın bloglarının leş oldğunu tarışmak olsun.

ama yok yanı, yaz blgolara yayıl yayıl sonra gel millet seni konuşuyo diye kasıl. garip.

kitap yazmış olsada okusak falan neysede kişisel blog yapıp kişiliğini yansıttığını iddaa edip 5 cümleden 2sini ben ben diye çoşturup sonra yazdıklarına ters davranışlar sergilersen, cokda tırıvırıymışsın kardeş deriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...