balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şimdi burda kızlar vardı da onlar mı yitirildi olayı anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu kiza kucukken kimse sakin ol sampiyon dememis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 su acaip salakca savunmalari olmasaydi milyonlarca bloggerdan biriydi 2 sayfalik topice bakanlarin gozunde. simdi milyonlarca aptaldan biri oldugunu gorduk. reklamin iyisi-kotusu falan diycem yine ama, kendini bu kadar da cahil ve beyinsiz olarak tanitmaz ya bi insan. belki biri merak edip okuycakti ne yazdigini. kotu yaptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış: yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi Ne denir ki yani. Flawless victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yüz yüze konussak ebe ebe ubu der baska bişey diyemez bunlar. klavyede 10 dk da yazılan 5 satır değil önemli olan, birebir konusmak, o zaman anlarım ben sizin entellektüelliğinizi hanfendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Al şimdi bu kız kitap okuyunca nolmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 phobein said: Actim acmam mi :))) ama Simin gibi yazmam imkansiz o idolum benim.Kitapini iple cekiyorum ama yazma taraftari degil gibi daa dogrusu cozemedim :/. Artemisia ise Friendfeed'in kralicesidir hastasiyiz ff cek.Onyargili olmayin okuyun yazilarini gayet entellektuel bence. ha bide bu bloggerların kitap yazması çıktı içerik; geçen bi oğlan gördüm kütür kütürdü ile başlayıp anne ben evde kaldımla bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çok fazla fail var bu topicde, dünya için çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sakin ol şampiyorn. eahahah ben cool story sis dedim ama. en azından bunu öğrendi buradan. en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kalk kiz sogan dogra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış: yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi Ne denir ki yani. erkeklere karsi gelistirilmis bir savunma mekanizmasi bu. aykiri kiz kafasi böyle bisi olsa gerek, ''diger kizlar'' gibi olmadigini belli etmeye calisiyo arkadas gerek uslubuyla, gerek ettigi küfürlerle ve cikislariyla. cok pis analiz yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Topic çoştu be,kilit yakındır. Yanlız blog okumayan biri olarak bu tarz şeyleri keşfetmeme yardımcı olduğunu söyleyebilirim. İyi yada kötü böyle farklı hikayeler ve insanlar var,okurum ben bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Abi bu kızın yazdıklarından çıkardığım şey; Mutfağa wifi dağıtmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 balon said: Al şimdi bu kız kitap okuyunca nolmuş yani yanlış kitapları okumuş. melissa p okuyarak adam olunsaydı, yüzüklerin efendisi okuyarak alyanscılar kralı olunurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 "roket adam" said: Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış: yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi Ne denir ki yani. ahah bisi denmez. kosarak kacilir. herkes kendi seviyesindeki insanlarla muhatap olsun. kirilmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum. malana gurban yigidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 vaniLLe said: "roket adam" said: Ya entellektüelden ziyade verdiği cevaplara baksana abi, oturup adam gibi anlattım durumu, ona gelen cevaba bak yani. İronili espri yaptım onu da anlamadı, şimdi şöyle yazmış: yorumunla beni zerre bilmediğin, o blogları da siminya'yı da bilmediğin, sadece boktan kulağına gelen şeylerden çıkarım yaptığın gayet ortada. ciddiye alınma derdi olan bi insan değilim. hatta kimse ciddiye almasın beni. bi daha siktir git dersem ağlar mısın? üzmek de istemiyorum seni şimdi, arada kaldım. :( - Artemisia Gentileschi Ne denir ki yani. erkeklere karsi gelistirilmis bir savunma mekanizmasi bu. aykiri kiz kafasi böyle bisi olsa gerek, ''diger kizlar'' gibi olmadigini belli etmeye calisiyo arkadas gerek uslubuyla, gerek ettigi küfürlerle ve cikislariyla. cok pis analiz yaparim. vaniLLe reyiz senin değerini bilmiyoruz biz valla ya canıms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 O kızın sonunu söyliyeyim: Kel zengin ve göbekli bir adamla evlenerek, akşamları televizyon karşısında çekirdek çıtlıcak. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin. Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: sakin ol şampiyorn. eahahah ben cool story sis dedim ama. en azından bunu öğrendi buradan. en azından entelektüel kişiliğine, bir tuğla da ben koymuş, bir beton da ben dökmüş, bir mala da ben vurmuş oldum. OF TARTIŞMAYI YENİDEN ALEVLENDİRECEKSİN NE BU BETON SIVA ALÇI KALEBODUR SEVDAN SENİN ehüehehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 phobein said: Actim acmam mi :))) ama Simin gibi yazmam imkansiz o idolum benim.Kitapini iple cekiyorum ama yazma taraftari degil gibi daa dogrusu cozemedim :/. Artemisia ise Friendfeed'in kralicesidir hastasiyiz ff cek.Onyargili olmayin okuyun yazilarini gayet entellektuel bence. okudum işte de daha önce yazdığım gibi. yazıp yazıp onları buraya geldiğinde ben beklerimki, ya hiç gelmesin yada gelip naber lan godoşlar falan desin. veya derdi gercekten neden kadın bloglarının leş oldğunu tarışmak olsun. ama yok yanı, yaz blgolara yayıl yayıl sonra gel millet seni konuşuyo diye kasıl. garip. kitap yazmış olsada okusak falan neysede kişisel blog yapıp kişiliğini yansıttığını iddaa edip 5 cümleden 2sini ben ben diye çoşturup sonra yazdıklarına ters davranışlar sergilersen, cokda tırıvırıymışsın kardeş deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi ciddi ciddi şuradan 5-10kişi seçeyim de "internette komikçili ama bol fikirli yazı nasıl yazılır" kursu falan verelim garibanlara xunn'da ingilizce bölümünü açar işte.. mis gibi abi. cebimize iki kuruş para da girer hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 xunn said: Nil nasıl da biliyorsun cinsini, sen de az leş değilsin. Ayardan ayara sana da internet ögretti paticik de hayatın kurtuldu lan. ahahaha evet 2005te actigimiz yeni gelenler topigini göz önünde bulundurursak hakkaten öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 cuma gunu beraber camiye gidip tovbe etsinler, baslarini kapasinlar, ondan sonra konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar