Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Denememeler.net efsanevi bir blog. Kendi ismiyle topicini açmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtemisiaGentileschi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: ArtemisiaGentileschi said: denememeler.net'in sahibi benim. anonim değilim abi kız benim mesaj içinde MM geçince evde elektrikleri yakıp söndüren sistemin bi üst versiyonunu geliştirmiş yalnız! internetin herhangi bir yerinde, kelime geçer geçmez haber veriyor sistem. kesin hintlilerden yardım alınmış bu projede! neredeyse 1milyar kişiler! bununla başa çıkamam! yerli üreticilere devlet yardımcı olmuyor! forum sayfalarından kafanızı kaldırabilseydiniz, wordpress ve blogspot temelli blogların kendi içerisinde istatistikleri olduğunu görürdünüz. kasten oturup aramış değilim. bloguma nerelerde link verilmiş, nerelerden kaç kişi girip okumuş, hangi yazım kaç kez okunmuş, hangi aramalarla keşfedilmiş, bunları elbette takip edeceğim. yazmayı seviyorum. uzun yıllardır da yazıyorum. insanların beni okumasını, beni eleştirmeleri için istiyorum. eksiklerimi görüp kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum. çünkü oturup bilmediğim konularda ahkam kesmek bana göre değil. bildiklerim hakkında yazmayı tercih ediyorum. gelip yanıt vermeme rağmen hala okumuyormuşum gibi yazmanız da pek manidar. bir probleminiz varsa yazdıklarımla ya da benim gibi yazan, seks günlüğü tutmak yerine sadece yazan kadınlarla, sorularınıza yanıt verebilirim. yok eğer elif şafak denen dingil gibi, yazar dediğin cinsiyet belli etmez vs diye saçmalayacaksanız hiç lüzumu yok elbette laf kalabalığının. Edit: imlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Talihsiz bir çıkış bence bu. Bu forumu anlamak lazım ilk önce buradakileri yorumlarken. Çoğu zaman pek ciddi yorumlar yapılmaz buralarda. O yüzden fazla takmamalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mühendis crit'i bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: forum sayfalarından kafanızı kaldırabilseydiniz, wordpress ve blogspot temelli blogların kendi içerisinde istatistikleri olduğunu görürdünüz. pms geçirmiyor olsaydınız bunun aslında bir espri olduğunu görürdünüz.. yok bu yorumu pms geçirmediğiniz halde yaptıysanız.. ee.. o zaman ciddi anlamda rahatlamaya ihtiyacınız var. fazla gerginlik kalp rahatsızlıklarına, tansiyona falan davetiye çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtemisiaGentileschi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 talihsiz bir çıkış olmadığını anlamak için sadece sosyal medya platformlarını dolaşmak yeterli. insanların "rahat" yazan kadınlarla ciddi bir problemleri var. ve bunun sebebi de muhtemelen böyle "ciddi olmayan" şeyler. "berbat yazıyor, bilmiyor, saçmalıyor, yanlış düşünüyor, üslubu yetersiz, saçma konular buluyor, vasat, yeteneksiz" demenizi ama elle tutulur, burayı okuyanlara da bana da faydası olabilecek yorumlar yazmanızı dilerdim. gururun okşanması değil mesele, sürekli saldırılan bir güruha ait olmak. kendimi umarım ifade edebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtemisiaGentileschi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 agresif bir çıkış yapan her kadın pms dönemindeyse, erkekler günün 24 saati östrojen patlaması yaşıyor olmalı. biraz empati rica ediyorum, mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ArtemisiaGentileschi said: talihsiz bir çıkış olmadığını anlamak için sadece sosyal medya platformlarını dolaşmak yeterli. Paticik çok farklı. Diğer normal platformlardan çok farklı. Onu anlatmaya çalışıyorum. :D Biraz sakinleş. Ters bir şey söylemedim ayrıca sana; hatta forum içinde şu an sergilediğin hal sebebiyle destek oldum bile denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 işte sana saldıran guruh yüzünden savunma psikolojisine girmişsin. sana saldıran yok burda. be relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 leadman sende ne yancı çıktıınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 baskin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArtemisiaGentileschi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: ArtemisiaGentileschi said: talihsiz bir çıkış olmadığını anlamak için sadece sosyal medya platformlarını dolaşmak yeterli. Paticik çok farklı. Diğer normal platformlardan çok farklı. Onu anlatmaya çalışıyorum. :D Biraz sakinleş. Ters bir şey söylemedim ayrıca sana; hatta forum içinde şu an sergilediğin hal sebebiyle destek oldum bile denilebilir. size karşı sert bir çıkış yapmak istememiştim. öyle görünüyorsa özür dilerim. dediğim gibi problem sadece sürekli saldırıya, hakarete, küfre maruz kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Flassh said: leadman sende ne yancı çıktıınnnYa ben de geleli 1,5 ay oluyor, geldiğimde benzer şeyler yaşadığım için yol göstermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ArtemisiaGentileschi said: agresif bir çıkış yapan her kadın pms dönemindeyse, erkekler günün 24 saati östrojen patlaması yaşıyor olmalı. biraz empati rica ediyorum, mümkünse. hey ben empati yaptım zaten.. dediğim gibi, kalbe zarar fazla stress... reflü falan da yapar. ben sırtında 5taş oynatan bu kadının yaptığı gibi spaya gitmenin sinirlerine iyi geleceğini düşünüyorum 5taş ya da artık kadının sırtında kaç taş oynanıyorsa bilemiyorum kadınlar için gerçekten rahatlatıcı bir spor gibi duruyor. futbol oynayın, basketbol iyi gelir falan diyecektim ama WNBA'yi gördün mü hiç? dev kadınların oynadığı harika bir sitcom.. potaya turnikeye falan girmeye çalışıyorlar. o sırada arkadan kahkaha efekti falan vermek gerekiyor gerçi. 5taş güzel.. oynanabilir bişi en azından. bir de bu 5taşı oynarken bazen kamuflaj olarak yüzlerini o dönemki doğal bitki örtüsü püresi ile kaplıyorlar. stratejik bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Mal said: işte sana saldıran guruh yüzünden savunma psikolojisine girmişsin. sana saldıran yok burda. be relax. yaw burada ne saldırması.. ama agresyon eğlenceyi besliyor evet. uzlaşmacı davranmak her daim daha iyi sonuçlar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 anaa artemisia gelmiş :D artemisia daha bir çekilebilir şeyler yazıyodu yalnız diğer bayanlara nazaran. bir de friendfeed performansı iyidir epey. haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu hangisi şimdi pembe saçlı ankara kızı mı? başka birisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ankara'lı değil. Başka bu. "Erkeğe nasıl tecavüz edilir" başlıklı yazıyı yazan. Edit: Yazıyı linkleyecektim de site çökmüş. said: 500 Internal Server Error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu arada 2.sayfadaki fotoyu gorunce bu kiz ne yazarsa okurum ben diyip girdim ilk linke de icinden baska bi "ben cevremden o kadar farkliyim ki cok farkliyim valla" temali yazi cikinca kapadim hemen. hani herkes ben cok farkliyim modunda yazinca cok itici geliyo artik bunlar seninkini okumadim sana bisey demedim agresif bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ffcileri pati'ye karşı kışkırtmaya çalışarak pek iyi bi iş yapmamışsın ama halbuki buralarda takılıyor olsan sevebilirdin bu turuncu sayfayı :D http://ff.im/zhWyf gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi yazık arada geçen cümleler üzerine çok gaza gelmiş fail üstüne fail olmuş artemisia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeşil tema daha bi iyi ama. benden söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: http://ff.im/zhWyf ggBu olayı anlamadım ben ya, kafam basmadı. Ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bazı şeyleri bu denli fazlaca aşarak internette maske takmadan dolanan birisi böyle duyduğu 3-5 bişeye daha yavaş gaza gelir sanıyodum lan ben yalnız hayallerim suya düştü sfdklşdsfşl hürriyet yorumcusu gibi olmuş kızcağız ff'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: yav said: http://ff.im/zhWyf ggBu olayı anlamadım ben ya, kafam basmadı. Ne bu ? abi yaptığınız geyikten nağmeler toparlayıp bunları millete gösterip gerizekalı lan bunlar diye bi sürü laf söylemiş işte aklınca aç oku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar