SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yuva bozanın yuvasını böyle bozarlar işte dünyası yıkıldı şimdi 3 gün ff takılmazsa nutellaya abanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SeaGle said: Siminyanın avukatı oldu çıktı karı siminya da erik gibiymiş sen de erik gibisin dasaaa sen de erik gibisin hepiniz erik gibisiniz ve sizleri kütürdetiyorum ibre basın bunu da yazın saygılarSiminya sesini çıkartmıyor. Demek ki hoşuna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 SeaGle said: yuva bozanın yuvasını böyle bozarlar işte dünyası yıkıldı şimdi 3 gün ff takılmazsa nutellaya abanıreditledim mesajımı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence bir hatuna "taş gibi", "kaya gibi", "beton gibi" falan denmesi bir iltifat olarak kabul edilmeli. Beğenmişiz ki öyle demişiz yani. Siminya bunun bilincinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ya farketmez her şekilde nutellaya abanır bir kadında yağ oluşumuna katkı sağladık lan paticik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ha cüneyt'e yaptığı troll girişimi de baya başarılıydı ama gene aynı şekil ff'te nası yedik lavuğu tarzı geyik döndürmüştü sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 twitteri bile kapatmış, intihar mesajı bırakmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ya bence siminyaya erik gibi dedik beton gibi dedik buna öyle bişeyler demedik üstüne bide "cinsel hede hödö yazıyo aptal blog" falan dedik rage aldı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 lan biri kız kütür kütür demiş ben de kütür kütür diyen adamla dalga geçeyim diye beton karı karı beton demişim. kütür kütür ilk diyen seagle değil bu arada. o demiş olsa zaten "muhauahua komikçi çocuk" der geçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ben siminya'nın yerinde olsam götüm kalkar üstümden fantezi yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. cok eğlenicektik falan aslında. bu arada friend feed nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 6sf okudum baktım benim okumam hızımdan çok sayfa yenileniyor özet geçin bakayım. Ayrıca o kadın blogları mutfağından mı yazıyormuş buna açıklık getirsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Flassh said: twitteri bile kapatmış, intihar mesajı bırakmış diyorlar ahahahahaha abi çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf bence 50 mesaji gormeden vururduk cekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Leadman said: Ben siminya'nın yerinde olsam götüm kalkar üstümden fantezi yapsalar. aliskindir o. vardir pesinde her yazdigina "cok guzel yazmissin canim tanisalim mi" diye mesaj atanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ben sıkıldım, dasaa tenismi başlatsak görsel sanatlarda? eğleniriz, sen kesin ilk imajı koyarsın delikanlılık edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf abi 4.sf'de herkes kıza "aman sakin.. aman heyecan yapmışsın sen." falan diye çok sevecen yaklaşmış olm. kardeşçe duygularla, barış özlemi ile kollarını açmış adamlar vallahi.. kızı sağduyuya davet eden*ler de öle ağırbaşlı kullanıcılar da değil hani. *YUPPİ! BİR GÜN BU KALIBI KULLANACAĞIMI BİLİYORDUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yav said: dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf Ben katılmıyorum ya, bu agresiflikle buralarda tutunamazdı. Nü model üyemiz olsa fena olmazdı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 said: bu arada friend feed nedir? afrika'dan kendine aç bir arkadaş belirleyip beslediğin bir sosyal yardım platformu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ayrıca evet kimse de rahatsız etmemiş kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 sayfa sonu kalımşım yaw dasaaa said: yav said: dasaaa said: agresif ve önyargılı girmese her şey çok güzel olabilirdi halbuki. abi kesinlikle. ve pati abazaları rahatsız etmeseydi üye olduktan sonraki vakitte çok güzel bir bayan pati olurdu diye tahmin etmiştim ama yalan oldu baya sdf abi 4.sf'de herkes kıza "aman sakin.. aman heyecan yapmışsın sen." falan diye çok sevecen yaklaşmış olm. kardeşçe duygularla, barış özlemi ile kollarını açmış adamlar vallahi.. kızı sağduyuya davet eden*ler de öle ağırbaşlı kullanıcılar da değil hani. *YUPPİ! BİR GÜN BU KALIBI KULLANACAĞIMI BİLİYORDUM! millet bayağı sakin karşılamış da agresiflikte çığır açmış kız. sakinleşince devam etsin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Lan kızın amacı "dağları deldim tek başıma çölleri açtım, birtek ben paticik'i yendim, kız başıma" demekti. En son ağlaya ağlaya ff'ini kapattığını görenler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 naptiniz lan 26 sayfa tl dr ozet gecin ibisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar