Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni moderatorumuz hayirli olsun

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Benim sormak istediğim, bundan sonra benim açtığım tüm başlılar değiştirilip, söylemek istediğimin dışında konulara mı yönlendirilecek başlıklarım? Hayır öyleyse zaten iyi ki bu başlığı "AAAAA çingeneyi kral yapmışlar" şeklinde açmakla iyi etmişim diyeceğim. Keza gerçekten de çingene kral çoktan çalışmaya başlamış. Artık sevmediği başlıkları, kelimeleri, heceler, harfleri gönlünün dilediğince değiştirecek demektir. Hayır benim anlamadığım;

İnsanlara her fırsatta hakaret eden, küçümseyen, hatta onları yaptıkları mesleklerle değerlendiren, o mesleklere de hakaret eden bir kişi, hiç kimsenin fikri alınmadan nasıl oluyor da, Eve alanı gibi sürekli çetin tartışmaların yaşandığı bir yerde yetkili yapılabiliniyor. (Mesela İlhami buraya alan yetkilisi olmadan önce biz burada olsun, olmasın diye fikirlerimizi yazmıştık.) Hayır benim bu arkadaşın yetkili olmasıyla ilgigi bir sorunum yok (tu) ama daha açtığım ilk başlık değiştirilince, anladım ki o arkadaş kan davası güdüyor.

Yahu burası Türkçe (yazı ile de Türkçe) tartışmaların yapıldığı bir forumken, nasıl oluyor da, iki kelime üst üste Türkçe kelime yazmaktan aciz olan bir kişi, alan yetkilisi olabiliyor?

Not: Umarım değiştirilmeden okuma fırsatı bulursunuz yazdıklarımı...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

moderatore alenen hakaret etmissin, moderator gayet duzgun bir uslupla cevap vermis. eger moderator hatali moderasyon yaparsa merak etme, uyaririz. ama hakaret ederek baslayan bir mesajla basliyorsan kim kan davasi guduyor oluyor ?

O moderatörün bana daha önce yazdığı hakaretleri İngiltere mahkemelerine delil olarak sunsam, sanırım epey bir tazminat kazanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...