Exodous Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Sadece söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 iyi yapmissin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ne hayri olacak sdkjfhdskjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 suçsuzları banlamadan,mutlu bir modluk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Moss said: Ne hayri olacak sdkjfhdskjfh zekati isk uzerinden vericem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kurban olarak bi carrier patlatman lazim bence sdhfksjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 iki kisi deadspeace fit tenguya girelim diyorum ben ama bilmem sen ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 trolleme topigi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Benim sormak istediğim, bundan sonra benim açtığım tüm başlılar değiştirilip, söylemek istediğimin dışında konulara mı yönlendirilecek başlıklarım? Hayır öyleyse zaten iyi ki bu başlığı "AAAAA çingeneyi kral yapmışlar" şeklinde açmakla iyi etmişim diyeceğim. Keza gerçekten de çingene kral çoktan çalışmaya başlamış. Artık sevmediği başlıkları, kelimeleri, heceler, harfleri gönlünün dilediğince değiştirecek demektir. Hayır benim anlamadığım; İnsanlara her fırsatta hakaret eden, küçümseyen, hatta onları yaptıkları mesleklerle değerlendiren, o mesleklere de hakaret eden bir kişi, hiç kimsenin fikri alınmadan nasıl oluyor da, Eve alanı gibi sürekli çetin tartışmaların yaşandığı bir yerde yetkili yapılabiliniyor. (Mesela İlhami buraya alan yetkilisi olmadan önce biz burada olsun, olmasın diye fikirlerimizi yazmıştık.) Hayır benim bu arkadaşın yetkili olmasıyla ilgigi bir sorunum yok (tu) ama daha açtığım ilk başlık değiştirilince, anladım ki o arkadaş kan davası güdüyor. Yahu burası Türkçe (yazı ile de Türkçe) tartışmaların yapıldığı bir forumken, nasıl oluyor da, iki kelime üst üste Türkçe kelime yazmaktan aciz olan bir kişi, alan yetkilisi olabiliyor? Not: Umarım değiştirilmeden okuma fırsatı bulursunuz yazdıklarımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 moderatore alenen hakaret etmissin, moderator gayet duzgun bir uslupla cevap vermis. eger moderator hatali moderasyon yaparsa merak etme, uyaririz. ama hakaret ederek baslayan bir mesajla basliyorsan kim kan davasi guduyor oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ha şunu da belirteyim. Bir daha yazdıklarım herhangi bir şekilde değişikliğe uğrarsa, bu arkadaştan yetkileri alınana kadar bu alandaherhengi bir fikrimi yazmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 fizban said: moderatore alenen hakaret etmissin, moderator gayet duzgun bir uslupla cevap vermis. eger moderator hatali moderasyon yaparsa merak etme, uyaririz. ama hakaret ederek baslayan bir mesajla basliyorsan kim kan davasi guduyor oluyor ? O moderatörün bana daha önce yazdığı hakaretleri İngiltere mahkemelerine delil olarak sunsam, sanırım epey bir tazminat kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ingiliz mahkemelerinde degil paticik mahkemelerine sunarsin eger bir hakaret varsa sana karsi, karsi hakaret etmezsin. o sunsa senin hakaretlerini ingiliz mahkemelerine karsi, sen "AMA O BASLATTI !" mi diyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Anlaşılan basına karşı kampanya burada da başlamış. Haydi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi kapatın şu salak bölümü KO forumlarına döndü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lol. mumkunse yazma buraya zaten, oyunla alakan yok. tek isin troll. Forum kullanicilarina hakaret ettigin her postu degistirecegim. Israrla bu tutumuna devam edersen bolumden/forumdan uzaklastirilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar