Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: benim allaha karşı bi fobim var. cehennemde yanmaya kar$i fobin yoksa sikinti yok raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 müslüman gelmiş beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 içmde allah korkusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Homo fobisi olan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bi sürü korkum var ama fobi olacak kadar hayvani bi korkum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 karanlık, yükseklik. en bombası iğne ve kan fobim, o elimde değil yenemiyorum kesinlikle. bodyworldse gitsem delirir çıkarım içeriden kesin mesela. ölü, vücut parçası falan, bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 inşaat halindeki binalarda yükseklik korkum var. 4 tarafı açık bir binanın 5.ci katından sonra kenara yaklaşıp düz aşağıya bakmayak orkuyorum.Arada böyle 1 metre falan olacak o iyi öyle bakabilirim. onun dışında isterse evim 200cü katta olsun np. bir de homolar. temas memas ederlerse, bakış falan atarlarsa ilk uyarırım. ikincisinde ortam farketmeksizin uyarmadan dalarım ağız burun ne varsa. allahtan o noktaya gelmedim cok şükür yareppime. insanların eşcinsel olmasına karşı değilim, bana çok yaklaşmadıkaları sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 4 den fazla bacağı olan hiçbişeye dokunmam. İmkansız yani. Onun dışında yılanla seks bile yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Boğa yılanıyla bi seks yap bakalım ne oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ay çok sıkıyo o istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 küçükken karınca yiyodum ben salak gibi. şimdi dokunamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Adam karıncayiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 fobim yok, hobim de yok. Kitap okumayı sevmem. Yükseklik karanlıktan korkmam. Mezarlıkta uyuduğumu bilirim köyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bende siyah çekirdeğe benzeyen böcükleri çitliyomuşum. hatırlıyorum da bir keresinde. annemler çekirdek çitlerken çekirdek sanıp çitlemiştim. tadı kötü denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 derin sularda yüzmekten korkuyorum bide oyunlarda su olan yerlerden geçemem half life i hiç bi zaman bitiremedim, hep suya düşüyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ya bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gecko said: derin sularda yüzmekten korkuyorum bide oyunlarda su olan yerlerden geçemem half life i hiç bi zaman bitiremedim, hep suya düşüyoruz :( kendine 1-2bin volt elektrik verir misin? sonra yeni acc aç kimsenin bilmediği, öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 liberal said: inşaat halindeki binalarda yükseklik korkum var. 4 tarafı açık bir binanın 5.ci katından sonra kenara yaklaşıp düz aşağıya bakmayak orkuyorum.Arada böyle 1 metre falan olacak o iyi öyle bakabilirim. onun dışında isterse evim 200cü katta olsun np. bir de homolar. temas memas ederlerse, bakış falan atarlarsa ilk uyarırım. ikincisinde ortam farketmeksizin uyarmadan dalarım ağız burun ne varsa. allahtan o noktaya gelmedim cok şükür yareppime. insanların eşcinsel olmasına karşı değilim, bana çok yaklaşmadıkaları sürece sorun yok. ahaha homofobi http://static.funnyjunk.com/gifs/18e46c30_ff15_d96b.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 oyle hayvan fobim yokta yukseklik korkum var birazda degisik gibi yamac parasutu yapiyorum np boyle 20.kattan asagi bakamiyorum 3-4 saniyeden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ciddi derecede örümcek fobim var wowda quest yaparken iptal ediyorum öyle söyleyeyim. bi kere gördükten sonra vücudumda gezindiklerini sanıyorum huylanıyorum. örümcek olmasın dünyada. kıllı kıllı bacakları falan ıyk yazarken bi garip oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 liberal said: inşaat halindeki binalarda yükseklik korkum var. 4 tarafı açık bir binanın 5.ci katından sonra kenara yaklaşıp düz aşağıya bakmayak orkuyorum.Arada böyle 1 metre falan olacak o iyi öyle bakabilirim. onun dışında isterse evim 200cü katta olsun np. bir de homolar. temas memas ederlerse, bakış falan atarlarsa ilk uyarırım. ikincisinde ortam farketmeksizin uyarmadan dalarım ağız burun ne varsa. allahtan o noktaya gelmedim cok şükür yareppime. insanların eşcinsel olmasına karşı değilim, bana çok yaklaşmadıkaları sürece sorun yok. Kücükken ne yaptilar hadi söyle. biz bizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şu yükseklik korkusuda bende 2 dk oluyor yüksek bi yere çıktığım zaman. sonra geçiyor. eve taşındığımızda 3. kattan 13. kata taşınmıştık. ilk gün yaklaşamıyodum. balkon demirlerinin yüksekliği ise 80 cmdi.şimdi gitsem eve bacağımı aşağıya sarkıtırım. bazen annemle kahvaltı yaparken balkonda tartıştığımız zaman "atarım kendimi aşağı" diye kalkıp bacaklarımı sarkıtırdım geyiğine haksgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi onu benim karşımda yapma çok sinirleniyorum ağzına atarım tekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 annem kafama domates atmıştı sinirlenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 2 kattan birini aşşa atmışlığım var, şakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar