Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fobiler

Leadman

Öne çıkan mesajlar

inşaat halindeki binalarda yükseklik korkum var. 4 tarafı açık bir binanın 5.ci katından sonra kenara yaklaşıp düz aşağıya bakmayak orkuyorum.Arada böyle 1 metre falan olacak o iyi öyle bakabilirim. onun dışında isterse evim 200cü katta olsun np.

bir de homolar.

temas memas ederlerse, bakış falan atarlarsa ilk uyarırım. ikincisinde ortam farketmeksizin uyarmadan dalarım ağız burun ne varsa. allahtan o noktaya gelmedim cok şükür yareppime.

insanların eşcinsel olmasına karşı değilim, bana çok yaklaşmadıkaları sürece sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

inşaat halindeki binalarda yükseklik korkum var. 4 tarafı açık bir binanın 5.ci katından sonra kenara yaklaşıp düz aşağıya bakmayak orkuyorum.Arada böyle 1 metre falan olacak o iyi öyle bakabilirim. onun dışında isterse evim 200cü katta olsun np.

bir de homolar.

temas memas ederlerse, bakış falan atarlarsa ilk uyarırım. ikincisinde ortam farketmeksizin uyarmadan dalarım ağız burun ne varsa. allahtan o noktaya gelmedim cok şükür yareppime.

insanların eşcinsel olmasına karşı değilim, bana çok yaklaşmadıkaları sürece sorun yok.

ahaha homofobi

http://static.funnyjunk.com/gifs/18e46c30_ff15_d96b.gif
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

bir de homolar.

Kücükken ne yaptilar hadi söyle. biz bizeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

şu yükseklik korkusuda bende 2 dk oluyor yüksek bi yere çıktığım zaman. sonra geçiyor.
eve taşındığımızda 3. kattan 13. kata taşınmıştık. ilk gün yaklaşamıyodum. balkon demirlerinin yüksekliği ise 80 cmdi.şimdi gitsem eve bacağımı aşağıya sarkıtırım.
bazen annemle kahvaltı yaparken balkonda tartıştığımız zaman "atarım kendimi aşağı" diye kalkıp bacaklarımı sarkıtırdım geyiğine haksgda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...